Maternitat
Gent Famosos 28/12/2022

Cristina Pedroche, embarassada?

Segons 'Lecturas', ella i el xef Dabiz Muñoz estan esperant el seu primer fill. La televisiva encara no ha confirmat aquesta informació, cosa que podria fer durant les campanades

2 min
Pedroche, enamorada del xef David Muñoz

BarcelonaCristina Pedroche i Dabiz Muñoz seran pares el 2023. La presentadora, que d'aquí tres dies viurà el seu moment de més popularitat en tot l'any presentant les campanades d'Antena 3, està embarassada del seu primer fill, segons la revista Lecturas. La publicació, a més, assegura que farà oficial la bona notícia precisament des de la Puerta del Sol, cosa que resulta bastant versemblant, ja que mentre aquesta notícia corre com la pólvora per les xarxes, ella es manté en silenci al seu Instagram, on sol parlar amb els seus gairebé tres milions de seguidors.

Pedroche, de 34 anys, afronta el seu primer embaràs al costat del xef, de 42 anys. La criatura, que no se sap encara si serà nen o nena, està previst que neixi a l'estiu. Per ara es coneixen pocs detalls respecte a aquest embaràs i com a suposades proves només hi ha unes fotografies de la parella acudint a una clínica ginecològica de Madrid. Alguns rumors apunten que el vestit d'enguany de Pedroche podria estar relacionat amb el body painting, cosa que podria ajudar a revelar l'estat de la gestació de Pedroche. Amb tot, resulta evident que aquesta bomba informativa no confirmada pot provocar molta atenció popular a les campanades d'enguany d'Antena 3, que en l'àmbit estatal van superar l'any passat les de TVE (que tradicionalment eren les líders de la nit en el context estatal).

L'estrella televisiva i el cuiner fa deu anys que surten junts i estan casats des del 2015, quan van oficialitzar la seva relació al vestidor de casa, tal com van mostrar a les fotografies de l'enllaç. A banda de parella sentimental, també són socis: ella participa financerament en les empreses de l'estrellat xef madrileny. De fet, des que van començar la relació, l'estrella televisiva s'ha mostrat molt propera a la gastronomia. En algunes ocasions ha explicat, per exemple, que els viatges els escullen segons els gustos que volen descobrir.

stats