Futbol

Un grup armat roba a l'exfutbolista Roberto Baggio i el reté a la seva mansió italiana

A hores d'ara tant l'exesportista italià com la seva família estan sans i estalvis

2 min
Roberto Baggio

BarcelonaMentre les seleccions d'Itàlia i Espanya disputaven l'Eurocopa dijous al vespre, van entrar a robar a casa de l'exfutbolista italià Roberto Baggio. Tant ell com la seva família eren dins del domicili, a la ciutat de Vicenza, a la regió del Vènet, en el moment del robatori violent. Rellotges, joies i diferents punts al front de Roberto Baggio van ser el resultat dels 40 minuts que els lladres van tenir retinguts l'exfutbolista i la seva família en una habitació de la casa.

El que alguns consideren un dels millors jugadors de la història va actuar ràpidament, però no prou. En el moment en què Baggio va adonar-se que cinc homes havien entrat a casa seva, va intentar agafar el mòbil per trucar a la policia, però un dels membres de la banda armada ho va impedir. Segons relata La Gazzetta dello Sport, "Baggio va intentar enfrontar-se a un dels assaltants i, després de forcejar-hi, el lladre li va donar un cop al front amb la culata d'una arma i li va provocar una ferida profunda".

Després d'aquest episodi, els cinc lladres van lligar i tancar la família en una de les habitacions i tot seguit van dedicar-se a robar diferents pertinences valuoses, com rellotges de luxe, joies i diners en efectiu. La ràpida i eficient actuació dels assaltants de la mansió, que disposa de càmeres i diferents mesures de seguretat, indica que es tracta d'un grup de lladres professionals, tal com han indicat els mitjans locals italians.

Quan Baggio, de 57 anys, va poder-se assegurar que els lladres havien fugit, va tirar la porta a terra i va aconseguir trucar a la policia. Els agents no van tardar a arribar i a hores d'ara ja s'estan investigant els fets. Si bé els seus familiars van resultar il·lesos, la llegenda italiana va haver de ser traslladada a l'hospital d'Arzignano, on li van haver d'aplicar diversos punts de sutura per la ferida al front.

stats