Conflicte

Gwyneth Paltrow, acusada de provocar "danys cerebrals" a un home arran d'un accident d'esquí

El ferit li reclama una indemnització de 300.000 dòlars

2 min
Gwyneth Paltrow, al judici

BarcelonaDes d'aquesta setmana, Gwyneth Platrow s'asseu al banc dels acusats d'un jutjat de Utah. La guanyadora de l'Oscar per Shakespeare enamorat ha estat demandada per un optometrista jubilat, Terry Sanderson, que l'acusa de ser la culpable d'un accident d'esquí que va tenir lloc el 2016 a Park City (Utah) arran del qual s'hauria trencat quatre costelles i hauria patit danys cerebrals. Dimecres un dels metges que van testificar en el judici va assegurar que la salut de Sanderson es va deteriorar de forma "abrupta" després del xoc.

"Va ser un dia increïble esquiant amb cinc amics. Vam passar dos senyals de desacceleració a la pista, vaig sentir un crit histèric i a l'instant em van colpejar a l'esquena, i això és tot el que recordo", ha declarat Sanderson. El testimoni de l'home ha estat ratificat pel seu acompanyant i únic testimoni de l'accident. "Estàvem esquiant per la pista quan de sobte vaig sentir un crit, aquest crit. Després vaig mirar i vaig veure una persona xocant contra l'esquena del Terry. Els seus esquís van sortir disparats i ell va caure de cap per avall, per la qual cosa es va quedar amb els braços oberts i amb la Gwyneth damunt seu", ha explicat l'amic.

Inicialment, Sanderson va presentar una demanda en la qual exigia una compensació econòmica de 3,1 milions de dòlars, una petició que va ser rebaixada a 300.000 dòlars. Per la seva banda, Paltrow ha presentat una contrademanda en la qual demana una compensació d'un dòlar i els costos del judici. La compensació que busca l'actriu és merament simbòlica i amb ella vol deixar clar que el judici posa en perill la seva reputació més que no pas la seva fortuna. L'advocat de l'actriu assegura que els fets no són com els explica Sanderson. La versió de Paltrow és que va ser l'home qui va colpejar per l'esquena l'actriu i que ella no anava a una velocitat alta. "La Gwyneth va resultar ferida per la negligència del senyor Sanderson, fet pel qual està molesta. Ella no va arribar a anar al metge, però la va ferir físicament", ha assegurat l'advocat de l'estrella de Hollywood.

S'espera que al llarg del judici, que durarà vuit dies, Paltrow hagi de declarar. També passaran pel jutjat per declarar el seu marit, el productor televisiu Brad Falchuk, i els seus fills, Moses i Apple, nascuts del seu matrimoni amb Chris Martin, líder de Coldplay.

stats