Violència masclista
Gent Famosos 31/01/2023

Joana Sanz demana el divorci a Dani Alves

La model canària hauria fet arribar aquesta petició al futbolista a través dels seus advocats

2 min
La model Joana Sanz en una imatge compartida a les xarxes socias i feta per Dani Alves quan encara era el seu marit

BarcelonaLa model Joana Sanz demanarà el divorci a Dani Alves. Segons El programa de Ana Rosa, l'esposa del futbolista volia comunicar-l'hi ella mateixa, però finalment han estat els seus advocats els que ho han fet, perquè ell ha rebutjat el vis-a-vis que ella havia sol·licitat. El recurs d'apel·lació presentat a l'Audiència de Barcelona per la defensa d'Alves demana la llibertat provisional per a l'exblaugrana argumentant que està arrelat familiarment a Catalunya, perquè fa vuit anys que està empadronat a Esplugues de Llobregat amb la seva dona. La petició de divorci podria afectar aquest argument judicial.

Sanz es va casar amb Alves el 2017, en unes noces secretes, i el seu entorn assegura que la model es penedeix d'haver donat suport públic al futbolista durant els primers dies de l'escàndol per la denúncia de violació d'una noia a la discoteca Sutton de Barcelona.

"Demano sisplau als mitjans de comunicació que hi ha fora de casa que respectin la meva privadesa en aquest moment. La meva mare ha mort fa una setmana. Tot just he començat a assumir que ella ja no hi és i l'últim que necessito és que em turmentin amb la situació del meu marit. He perdut els únics dos pilars de la meva vida, tinguin una mica d'empatia en comptes de buscar tanta notícia en el dolor aliè", va escriure la model canària, de 29 anys. "Jo sé qui és el meu marit, jo sé com el vaig conèixer, jo sé com és de respectuós, perquè quan m'estava coneixent mai em va faltar al respecte. He vist moltes vegades quantes dones s'acosten al reservat, atrevides, a intentar alguna cosa amb el meu marit davant meu. Si ho fan en presència meva, no em vull imaginar què fan quan jo no hi soc", va declarar Sanz al principi.

Sanz va perdre la seva mare al gener a causa d'un càncer. De fet, per això havia vingut a Barcelona poc abans de la detenció del futbolista. Ara ja ha esborrat de les xarxes socials la majoria de les fotografies en què apareixia al costat d'Alves. Dinora Santana, que també va ser esposa d'Alves, també li va donar suport públicament els primers dies, cosa que ara s'ha anat diluint.

stats