Naixements
Gent Famosos 18/07/2023

Lindsay Lohan, mare per primer cop

L'exestrella de Disney acaba de donar a llum el seu primer fill

1 min
Lindsay Lohan en una imatge d'arxiu

BarcelonaLindsay Lohan comença una nova etapa vital. La que va ser estrella de Disney i companya de festa de Paris Hilton acaba de ser mare per primera vegada. L'actriu, de 36 anys, ha donat a llum un nen que es dirà Son Luai, nom àrab que significa "escut o protector". "Lindsay Lohan i el seu marit, el financer Badar Shammas, han donat la benvinguda al seu preciós fill Luai. La família està boja d'alegria", ha assegurat el representant de l'actriu a la revista People. La parella va confirmar el seu casament l'estiu del 2022.

Lohan va anunciar el març d'aquest any que estava embarassada i pocs mesos després concedia una entrevista a la revista Allure en què explicava com estava vivint els mesos previs al naixement del seu fill. "Tinc moltes ganes d'experimentar aquest sentiment [la maternitat] i simplement ser mare", explicava l'actriu. La protagonista de Mean Girls va explicar que una de les seves conselleres en matèria de maternitat ha estat Jamie Lee Curtis, amb qui va coincidir a la pel·lícula Ponte en mi lugar, on interpretaven una filla i una mare que s'intercanviaven el cos. "Em va dir: «Simplement estigues amb el teu fill i tot anirà bé»", assegura que li va aconsellar Curtis.

En una entrevista a People, la mare de Lohan, Dina Lohan, va explicar que la seva filla feia temps que volia ser mare. "Som una família gran, així que ella sempre ha volgut tenir fills. És una persona molt maternal. És el moment adequat per a ella i en Bader és un àngel. El seu marit és una persona molt dolça i són molt feliços. Són realment molt feliços i estan preparats", va insistir la mare de Lohan.

stats