LGTBIQ+
Gent Famosos 24/10/2022

María del Monte es casa amb Inmaculada Casal

La parella porta 23 anys de relació a pesar que es mostren juntes públicament només des d'aquest estiu

2 min
María del Monte

BarcelonaMaria del Monte i la seva nòvia, Inmaculada Casal, s'han casat. Després de 23 anys de relació, la parella ha oficialitzat la seva relació, tal com informava ahir el programa Fiesta. A pesar que haurien signat els papers al juliol, la cantant i la periodista van celebrar ahir diumenge la festa del seu matrimoni en un conegut hotel de Sevilla, la ciutat on viuen, anomenat Querencia, que compta amb unes boniques vistes de la Giralda.

Segons el citat mitjà, només un petit grup d'invitats ha estat convidat a l'enllaç. Alguns familiars i un grup comptat d'amistats haurien format part de l'esdeveniment, que en l'àmbit mediàtic no ha generat cap exclusiva, seguint amb el tarannà de discreció de la cantant.

Malgrat aquesta voluntat de passar desapercebuda, aquest passat mes de juny, coincidint amb l'Orgull LGTBIQ+, María del Monte va parlar obertament de la seva vida privada per explicar que és lesbiana, cosa que mai havia comentat públicament. Va ser llavors quan va transcendir que portava 23 anys de relació amb Inmaculada Casal, periodista veterana de Canal Sur.

L'última ocasió en què se les va veure juntes va ser a l'entrega dels premis Planeta, a Barcelona, la setmana passada, cosa que l'artista va publicar al seu compte d'Instagram, on des del juny d'aquest any la presència de la seva companya és habitual. Del Monte, de 60 anys, i Casal, de 58, tenen previst marxar de viatge de noces a Egipte.

La sortida de l'armari de María del Monte va coincidir amb el seu pregó del dia de l'Orgull LGTBIQ+ a Madrid. L'artista es va mantenir discreta amb aquesta qüestió perquè no volia que una notícia amb el potencial d'aquesta en la premsa rosa afectés la seva família, especialment la seva mare, a qui volia evitar que perseguissin els reporters de les televisions a tota hora. Per aquest motiu, fins que no va morir la seva mare ella es va mantenir discreta sobre aquesta qüestió.

stats