Ruptura
Gent Famosos 25/04/2023

Miguel Bosé es desfoga contra el seu ex, Nacho Palau: "Ell va destapar tot el que havíem construït discretament"

En una entrevista amb Mercedes Milá, Bosé ha parlat sobre la seva ruptura amb l'escultor valencià, amb qui va compartir 25 anys

2 min
Miguel bosé, extorsionat

BarcelonaMiguel Bosé ha tornat a ocupar titulars amb les sinceres entrevistes que està concedint per promocionar el programa Cover night, un talent musical en el qual fa de jutge al costat dels catalans Juan Magán, Mónica Naranjo i Chanel Terrero. Les entrevistes, en les quals també parla del seu recent llibre Historia secreta de mis mejores canciones, li han servit per comentar temes de la seva vida personal que temps enrere eren tabú. Per exemple, les seves polèmiques opinions sobre el coronavirus i la gestió que se'n va fer per part dels poders públics o la seva fallida relació amb Nacho Palau, que va ser la seva parella durant 25 anys de forma secreta per al gran públic.

En una entrevista per al programa que té Mercedes Milá a Movistar+, el cantant ha expressat la seva visió sobre la mediàtica ruptura que va patir amb l'escultor, que s'ha dirimit els últims anys en els platós de televisió i en els programes del cor espanyols i també de Llatinoamèrica. De fet, la separació va ser tan complicada que l'artista plàstic va demandar Bosé per intentar que reconegués la paternitat dels dos fills nascuts per gestació subrogada que havien nascut de l'esperma de Palau quan encara estaven junts. L'artista s'hi va negar perquè el pare biològic dels petits era Palau. Era una forma d'evitar una hipotètica custòdia compartida dels quatre menors que, quan la parella es va trencar –i a pesar d'haver-se criat fins aleshores com a germans–, els van separar.

Segons Miguel Bosé, Palau va parlar "més del compte" per culpa del "despit" que sentia i va fer pública la seva història amb intenció de danyar. "Ell va destapar tota aquesta cosa tan discreta que havíem construït, que es va tornar pública. Ell la va fer pública. Va ser molt lleig", ha dit l'artista, de 67 anys, al programa Milá vs. Milá. "Però ell és amo de la seva part i va fer el que li va semblar. En el seu despit, va parlar més del compte, cosa de la qual ell ara es penedeix molt, lògicament", assegura el fill de Lucia Bosé i Luis Miguel Dominguín.

"Mercedes, jo no soc rancorós. En general, els àries no ho som perquè fotem coces, ho deixem anar tot, mal deixat anar la majoria de les vegades, però ho deixem anar. Amb això, res es queda dins i res es podreix. Jo al Nacho li tinc molt d'afecte i li desitjo les millors coses del món", finalitzava el cantant, que també parlava sobre la relació de Palau amb un altre home. "Ara té un nòvio que és per menjar-se'l. Ha trobat aquest amor perquè s'ho mereix. El Cristian és un xaval d'or, l'estimo moltíssim i li agraeixo que procurés que tota aquesta relació es normalitzés", deia Bosé en el programa, gravat abans que es fes públic que Palau i aquest nou xicot, anomenat Cristian Villela, havien trencat la relació.

La relació entre Palau i Bosé, que va viure una època de gran oposició que els seus respectius bessons van pagar al ser separats, es va començar a reconduir l'estiu del 2022, quan Palau va fer públic que patia un càncer de pulmó. A principis de març, l'escultor valencià va fer públic que havia superat la malaltia.

stats