Deslleialtats
Gent Famosos 22/09/2022

La model Behati Prinsloo pren partit pel seu marit en ple escàndol per la seva infidelitat

El cantant Adam Levine hauria flirtejat amb noies a través de les xarxes i fins i tot volia posar el nom d'una d'elles al fill que està esperant

2 min
Behati Prinsloo i Adam Levine en una foto comaprtida per ell a Instagram

BarcelonaL'esposa d'Adam Levine creu en ell a pesar de tot l'enrenou que s'ha organitzat al seu voltant des que va transcendir que hauria intentat lligar amb altres dones a través de les xarxes socials. Behati Prinsloo se'l creu quan el cantant diu que no va tenir cap "aventura", malgrat que quatre dones l'hagin acusat els darrers dies d'haver coquetejat amb elles a les xarxes socials. La model, molt reconeguda en el seu àmbit als 34 anys i després d'una llarga carrera, s'ha hagut d'enfrontar a tota aquesta polèmica mentre espera el seu tercer fill amb Levine, cantant de la banda Maroon 5. De fet, hauria reconegut en privat que està "molesta" per tot el que ha sortit a la llum sobre el seu espòs. Tot i això, al·lega que està "feliçment casada".

Segons hauria filtrat una font propera a la model al portal nord-americà EOnline, "està disgustada, però es creu que [el seu marit] no va tenir cap aventura". "Sent que estan feliçment casats tot i que està sorpresa de descobrir el que estava passant a la seva esquena", afirma la mencionada font. "No hi ha excuses per al seu comportament inapropiat, però ell diu que no hi va haver cap contacte físic. De fet, està decebut amb ell mateix i molest per haver fet mal a la seva família d'aquesta manera. Diu que tot plegat li ha fet adonar-se que té molt per treballar", assenyala la mencionada font sobre Levine.

L'intèrpret de This love ha estat acusat públicament d'enviar missatges de text fent suggeriments "sexuals" a quatre dones. D'aquestes, destaca la història de la influencer Sumner Stroh, que va revelar a través de TikTok que Levine havia estat anant-li al darrere de manera evident. El més destacat de la seva història és que en un moment del seu festeig a través de les xarxes –aquest mes de juny– Levine hauria dit a la influencer que si el fill que estava esperant acabava sent un noi li agradaria posar-li el seu nom. La jove ha acompanyat aquesta informació a les xarxes amb les captures de pantalla de les converses. Stroh diu que fa públic la informació perquè l'havia compartit amb un amic que hauria decidit vendre-la a la premsa rosa i, avançant-se, desarticulava el seu pla.

Levine ja ha explicat a través d'un comunicat al seu compte d'Instagram que, tot i haver pres una "mala decisió" a l'enviar els missatges de text, els seus coquetejos no van anar mai "a més". Tot i això, admet que ha "travessat la línia". "S'està parlant molt de mi en aquest moment i vull aclarir les coses. Vaig prendre una mala decisió al parlar amb persones que no són la meva dona i coquetejar-hi. No vaig tenir una aventura, però vaig travessar la línia durant un període lamentable de la meva vida", assenyala l'artista, de 43 anys.

La 'influencer' Sumner Stroh
stats