Música
Gent Famosos 21/11/2022

La monja italiana que va guanyar 'The voice' penja els hàbits i s'instal·la a Espanya per fer de cambrera

Cristina Scuccia va impressionar el món amb la seva interpretació de 'No one' d'Alicia Keys

2 min
Cristina Scuccia va aparèixer amb una imatge molt renovada a 'Verissimo', de Canale 5

BarcelonaLa monja Cristina Scuccia, la triomfadora de la versió italiana del concurs musical The voice que es va fer coneguda arreu del món el 2014, ha penjat els hàbits i ara viu a Espanya, on segueix cantant i treballa com a cambrera per guanyar-se la vida. L'exgermana Cristina, que es va fer viral interpretant No one d'Alicia Keys en la seva primera actuació i que finalment va guanyar el programa, va emprendre una carrera com a cantant i va integrar l'elenc del musical Sister act, a banda de figurar el 2016 entre les protagonistes del musical Titanic. Les incursions en la música professionals les va fer sense abandonar la vida religiosa.

Després de passar alguns anys allunyada dels escenaris, Scuccia va aparèixer aquest diumenge al programa italià Verissimo de Canale 5 amb un sorprenent canvi d'imatge i va anunciar que havia deixat la vida religiosa i que actualment viu a Espanya, on segueix cultivant la seva passió per la música i on treballa com a cambrera. "Sor Cristina és dins meu. Soc la que soc ara gràcies a Sor Cristina", va dir l'exmonja ursulina explicant que havia "realitzat un camí meravellós en què hi ha hagut dificultats", però que ara mateix pot somriure "encara més que en el passat". Al programa va assegurar que "segueix creient en Déu", que no té "cap intenció d'abandonar el seu camí de fe" i que està "agraïda per tot el que ha viscut fins ara".

Després de 15 anys de vida religiosa, diu que la seva "exposició mediàtica, amb el temps, ha estat el motor de molts interrogants" i que tot es va precipitar amb la pandèmia, quan tot es va aturar i va poder reflexionar sobre si era feliç. També va dir que va haver de ser ajudada per una psicòloga perquè no aconseguia sortir "de la foscor". "No entenia qui era. Jo mai he renegat de Déu, però no em trobava bé dins del meu hàbit", va afegir. Sobre si trobarà l'amor, l'exreligiosa va afirmar que "creu en l'amor, però no és una cosa que consideri ara". "No és la meva prioritat en aquest moment. Has de cuidar-te, estimar-te, abans de poder estimar els altres", va dir.

Nascuda el 1988 a Vittoria, a Sicília, va entrar al convent amb 19 anys. La seva audició per a The voice of Italy amb No one va superar els 90 milions de visites a YouTube en només una setmana i durant el programa va rebre elogis d'una dels jutges, Raffaella Carrà, que va assegurar que Sor Cristina havia nascut per estar damunt un escenari.

La monja Cristina Scuccia va resar un Pare Nostre per celebrar la seva victòria a 'The Voice'
stats