Bellesa

Patrick Dempsey és l'home viu més sexi del món, segons 'People'

L'actor agafa el relleu a Chris Evans en aquest regnat

EFC
2 min
Patrick Dempsey

BarcelonaDesprés d'anys al podi, finalment s'ha coronat com a vencedor en aquest 2023. Patrick Dempsey és "l'home viu més sexi del món" segons la revista People. Amb aquesta nova proclama, l'actor estatunidenc, de Maine, agafa el relleu de Chris Evans, l'actor que fa de Capità Amèrica a la pel·lícula The first avengers.

Per bé que Dempsey, de 57 anys, no ha rebut aquest títol fins ara, fa anys que fa el paper de guapo allà on treballa. És el cas de pel·lícules com La boda de la meva nòvia, Sweet home Alabama o encarnant el personatge de Derek Shepherd, el neurocirurgià de la sèrie que el va dur a la fama, Anatomia de Grey. Dempsey ha reconegut que després de tants anys representant els personatges estereotipats d'home atent, elegant i amb un somriure trapella, a hores d'ara ja no s'esperava aquest títol. "Va ser una autèntica sorpresa, em pensava que era broma", assegura l'home viu més sexi del món.

La revista nord-americana ha dedicat a Dempsey la portada i també una entrevista, on l'actor confessa que està "content" que la distinció li arribi "en aquest moment de la vida". Per a l'actor és un reconeixement que "fa pujar una mica l'ego, però que sobretot dona forces per fer coses positives". En aquest sentit, fa anys que va fundar el centre mèdic Dempsey Center, especialitzat en tractaments oncològics, arran de la malaltia que va patir la seva mare.

El 17 de novembre Patick Dempsey estrena la seva última pel·lícula, que porta per nom Black Friday, un film de terror situat a Massachusetts el dia d'Acció de Gràcies. Però la projecció professional de Dempsey no s'acaba aquí; unes setmanes més tard també s'estrena Ferrari, una pel·lícula que va com anell al dit a l'actor, perquè és un reconegut fanàtic dels cotxes i la velocitat.

Diagnosticat als 12 anys de dislèxia, va debutar a la pantalla gran amb tot just 19 anys, amb la pel·lícula Heaven help us, al costat de Donald Sutherland. 

La revista People fa gairebé quatre dècades que es dedica anualment a triar homes, sovint models o actors, per atorgar-los un títol que els premia d'acord amb els cànons socials de bellesa. La idea va sorgir el 1985, quan l'editor de la revista, Jess Cagle, va afirmar en una reunió de feina que Mel Gibson era "l'home viu més sexi del món". La frase es va convertir en el lema d'un guardó que ja és tradició.

stats