Medicina estètica
Gent Famosos 13/12/2022

La 'influencer' Paula Gonu explica per què se li va deformar la cara

La jove badalonina, amb dos milions de seguidors a Instagram, ha revelat perquè va patir aquesta reacció adversa a la seva cara

2 min
La infuencer badalonina Paula Gonu

BarcelonaLa influencer Paula Gonu ha explicat per fi a les seves milionàries xarxes socials per què se li va deformar la cara fa unes setmanes, cosa que va alarmar els seus seguidors quan ho va fer públic. La badalonina, que va demanar ajuda als seus followers quan se li va inflar la cara, no havia aclarit, quan ja estava curada, per què havia patit aquella reacció tan estranya. Fins ara.

Passat el temps, i potser arran de la curiositat que va despertar el seu cas entre els més de dos milions de seguidors que té a Instagram, Gonu ha revelat per fi què li va deformar la cara. "La qüestió és que jo vaig anar a punxar-me vitamines a la cara. [Després] vaig anar a casa, em vaig maquillar sencera per gravar un reels, amb transicions de ball, coreografia... I em vaig posar a suar", admet. "No va ser culpa seva –diu sobre el metge d'estètica que li va fer el tractament que va desencadenar aquell problema–. Bàsicament, va ser que jo no vaig seguir les instruccions que em van donar".

"De sobte, vaig començar a notar que la cara em pesava. Em feia mal com si fos tota un blau. Em va començar a fer mal el cap... Però vaig deixar de gravar sense mirar-me al mirall, em vaig posar a editar [el reels] i, de sobte, al vídeo em vaig començar a veure la cara rara. Llavors, vaig anar al lavabo a desmaquillar-me i vaig veure una cara que començava a no ser la meva", afegeix. La sorpresa, però, va arribar l'endemà, quan es va llevar i tenia la cara encara pitjor. "Em vaig quedar bloquejada", diu Gonu al vídeo, on assenyala que la deformació va durar "com una setmana" i que sentia que tenia "la cara d'una altra senyora".

Arran de la seva experiència, la influencer ha recordat la importància de seguir les recomanacions mèdiques. "La primera indicació és que no et pots maquillar ni posar-te res a la cara en 24 hores, tampoc suar o anar a la piscina", assenyala. Per tractar els seus problemes a la cara diu que es va haver d'aplicar una crema antiinflamatòria i, posteriorment, prendre ibuprofens.

stats