Projectes professionals
Gent Famosos 20/09/2022

Pilar Rubio torna a la televisió per 'trobar' la novena illa canària

La madrilenya estrena un 'reality' a Rakuten TV que presentarà en anglès

2 min
Pilar Rubio en una imatge comaprtida per ella mateixa en motiu de l'estrena del 'reality' 'Discovering Canary Islands'

BarcelonaPilar Rubio s'estrena com a presentadora del reality show d'aventures Discovering Canary Islands, un espai de Rakuten TV on els concursants hauran de descobrir un secret ocult de les Illes Canàries, amb el tradicional sistema d'eliminació progressiva de participants. La model ha destacat, en una entrevista amb l'agència Efe, la "passada" que suposa presentar el primer concurs en format reality en una première del format al Festival de Sant Sebastià. "Que el festival hagi volgut acceptar el nostre projecte vol dir que està a l'altura, i això em fa superfeliç, crec que és un bon pas per a tothom, i per a mi tot un honor", diu la televisiva.

Després del seu últim treball a Antena 3 com a membre del jurat d'El desafío, la col·laboradora d'El hormiguero serà la presentadora de Discovering Canary Islands, un espai de Rakuten TV destinat a "tots els públics, perquè és un programa familiar”, assegura. "Quan jo accepto un programa ha de tenir certes coses amb què em senti identificada", com ara "que sigui familiar, que tingui aventures i acció i una mica de cultura, i que transmeti valors ètics que ens convidin a reflexionar, com la solidaritat, la fortalesa, l'amistat o el sacrifici, fins i tot”, enumera Rubio, de 44 anys.

Rubio, que presentarà el programa en anglès, ha assenyalat que es tracta d'un programa amb "proves molt dures, tant físiques com mentals, que trauran el millor i el pitjor de l'ésser humà". Els concursants són influencers molt coneguts als seus països de tot Europa, des de Noruega fins a Itàlia i França. La seva missió serà "descobrir un mite que hi ha a les Illes Canàries: se suposa que són vuit, però no, aquí sabem que són nou”, ironitza la presentadora madrilenya. El dia 13 d'octubre s'emetran els dos primers capítols a Rakuten TV, una plataforma que arriba a llars de 110 països del món.

stats