Nova relació

La resposta de Piqué i Clara Chía a Shakira: primera foto 'oficial' a Instagram

L'exfutbolista ha compartit per primer cop una imatge acompanyat de la seva nova parella

2 min
Gerard Piqué

BarcelonaEl terratrèmol mediàtic generat per la cançó de Shakira contra Gerard Piqué no ha espantat l'exfutbolista, més aviat al contrari. L'empresari, que actualment està immers en el projecte de la Kings League, ha volgut deixar clar que la seva relació amb Clara Chía Martí va de debò i ha publicat per primer cop una foto amb ella a Instagram, una acció que s'entendria com una manera d'oficialitzar el seu enamorament. Només li ha calgut publicar la foto –ni tan sols ha afegit un text per acompanyar-la– perquè es multipliquin els m'agrada dels seus seguidors: de moment ja en porta més de 2,5 milions.

La foto que Piqué ha compartit a Instagram

En la fotografia apareixen tots dos en un restaurant amb actitud enamorada, ella en primer pla i ell en segon. Piqué evita etiquetar la seva nova parella, que és molt més discreta que ell a xarxes socials i té un compte d'Instagram privat. Aquesta és la primera vegada que Piqué comparteix una foto de la seva nòvia d'ençà que van començar a sortir i fins ara les imatges que havíem pogut veure de tots dos les havien aconseguit els paparazzis que els persegueixen. La primera constància gràfica de la seva relació la va publicar la revista ¡Hola! l'agost del 2022, quan els va fotografiar mentre assistien al casament d'un amic de l'exfutbolista a la Costa Brava.

La cançó de despit de Shakira contra la seva exparella i pare dels seus fills ha renovat l'interès per Piqué i el seu nou amor. Tot i que l'exfutbolista no ha respost directament a la cantant colombiana, sí que ha jugat a les indirectes –molt directes– fent coses com anar a la Kings League amb un Twingo (a la cançó Shakira compara Clara Chía amb aquest cotxe) o assegurar que Casio –"Cambiaste un Rolex por un Casio"– patrocinava l'esdeveniment esportiu. De fet, durant una de les emissions de la Kings League, Piqué va començar a repartir rellotges Casio entre Ibai Llanos i els altres streamers mentre deia "Un Casio és per a tota la vida", una frase que es va entendre com una afirmació del seu compromís amb Chía i un dard cap a Shakira.

La sessió de Shakira amb Bizarrap ha superat els 200 milions de visualitzacions a YouTube i la colombiana ja està preparant un nou tema, que, segons alguns rumors, es podria publicar el 2 de febrer, una data important tant per a ella com per a Piqué, ja que tots dos fan anys el mateix dia.

stats