Nova relació
Gent 24/08/2022

Primera foto de Gerard Piqué amb la seva nova nòvia

'¡Hola!' ha publicat un extens reportatge amb fotos de la parella assistint a un casament

2 min
Gerard Piqué

BarcelonaGerard Piqué ja no amaga la seva nova relació després de la ruptura amb Shakira. El futbolista ha sigut enxampat per la revista ¡Hola! assistint a un casament acompanyat de la seva nova parella, Clara Chía Martí. La noia, de 23 anys, és estudiant de relacions públiques i treballa a Kosmos Global Holding S.L., l'empresa que Piqué va fundar el 2017. La revista publica en la seva portada d'aquest dimecres una imatge en què es pot veure la parella agafada de la mà durant el casament d'un dels millors amics del futbolista, que va tenir lloc a Mas Terrats, a la Costa Brava.

Aquesta no és la primera vegada que la parella és vista en públic, tot i que sí que és la primera que es capta una imatge de tots dos junts. La setmana passada la parella va assistir al concert que Dani Martín va oferir al Summerfest Cerdanya, però llavors només va transcendir un vídeo poc nítid i en què era difícil distingir-los. Segons els mitjans, Piqué i la seva nova xicota van anar al concert en companyia dels pares i el germà del futbolista.

En les imatges que ha fet públiques ¡Hola!, Clara Chía Martí apareix vestint un original vestit de ratlles verticals de tons pastel i escot halter. Segons Vanitatis, es tracta d'un model de la casa italiana Missoni que costa 790 euros.

Segons la periodista Laura Fa, aquestes aparicions de Piqué amb la seva nova parella són una resposta a les complicacions que Shakira estaria posant en el procés per acordar la custòdia dels fills de la parella, Sasha i Milan. La decisió de mostrar-se en públic amb Clara Chía Martí hauria fet enfadar la cantant colombiana, ja que Shakira i Piqué, que van estar junts 12 anys, haurien acordat ser prudents a l'hora de donar a conèixer noves relacions.

Segons El Economista la falta d'entesa entre la cantant i el futbolista a l'hora de decidir la custòdia dels fills els obligarà a anar a judici. Shakira vol instal·lar-se a Miami amb els fills, una opció que Piqué considera "absolutament inassumible". En resposta a les intencions de Shakira, el futbolista ha demanat a la seva exparella una sèrie de condicions que no està disposada a acceptar, com ara pagar-li cinc bitllets d'avió a l'any en primera classe amb destí a Miami.

stats