Tribunals

Shakira i Piqué aniran a judici per la custòdia dels fills

La parella ha trencat l'acord que tenia fins ara pel que fa a la cura dels infants

2 min
Shakira i Piqué en la presentació del disc 'Shakira', que ella va decidir presentar globalment des de l'Hotel W de Barcelona

BarcelonaLa separació de Shakira i Gerard Piqué a principis de juny va posar en el punt de mira els fills de la parella, Sasha i Milan. Fins ara, la custòdia dels infants no s'havia posat en dubte i totes dues parts mantenien un acord per evitar anar a judici. Però, segons publica El Economista, aquest pacte s'ha trencat i Shakira i Piqué recorreran als tribunals. El digital explica que la cantant té la intenció d'instal·lar-se amb els nens a Miami. Aquesta idea seria "absolutament inassumible" per a Piqué, de manera que la possibilitat de trobar una solució amistosa sobre la custòdia dels nens cada vegada és més lluny.

Les condicions que Piqué demana a Shakira tampoc han agradat a la colombiana. Segons assenyala el programa La mesa caliente de Telemundo, Shakira ha de pagar a Piqué cinc bitllets d'avió en primera classe amb destí a Miami a l'any. A més, el futbolista li hauria demanat 400.000 dòlars per pagar un deute que té a Espanya. Cadascun d'ells ha fet la seva proposta sobre la custòdia dels infants, però totes dues han estat rebutjades. Al juliol, els respectius advocats van arribar a un acord que va permetre a Shakira endur-se Sasha i Milan de vacances a Mèxic, a Califòrnia i a Miami, on la cantant té una mansió. Com a contrapartida, Piqué pot tenir els nens a casa des de mitjans d'agost. Tot apunta que, de moment, començaran el curs al setembre a l'escola de Barcelona on han estudiat fins ara.

Amb la ruptura sentimental, Shakira i Piqué van posar punt final a gairebé 12 anys de relació. La parella es va conèixer la tardor del 2010 a Madrid, i des d'aleshores la relació va anar prenent força fins al punt que l'artista colombiana es va traslladar a Barcelona per viure amb el futbolista del Barça. El 2013 va néixer el seu primer fill, Milan, i dos anys després va arribar Sasha. La parella no es va arribar a casar mai. La custòdia dels fills no és l'únic motiu pel qual Shakira té previst passar pels tribunals. La cantant està acusada de defraudar 14,5 milions d'euros a Hisenda entre el 2012 i el 2015 simulant, presumptament, que no residia a Espanya. A finals de juliol Shakira va rebutjar l'acord que li oferia la Fiscalia de Barcelona per evitar ser jutjada.

stats