Furt

Roben a casa de Sergio Ramos i Pilar Rubio amb els seus fills a dins

Ni el futbolista ni la presentadora de televisió eren en aquell moment a l'habitatge

2 min
Sergio Ramos durant la seva última roda de premsa a Valdebebas.

BarcelonaRellotges de luxe, joies, diners en efectiu i roba de marca. Això és el que el 20 de setembre els lladres es van emportar de casa de Sergio Ramos i Pilar Rubio. Però tot hauria pogut acabar molt pitjor. En el moment del robatori, ni l'exjugador del Reial Madrid ni la presentadora de televisió eren a casa, però sí que hi eren els seus quatre fills –Sergio Ramos Jr., Marco Ramos, Máximo Adriano Ramos i Alejandro Ramos, dels quals cap supera els 10 anys–, juntament amb les treballadores de la llar. Així ho ha avançat l'Abc i ho ha confirmat Europa Press a partir de fonts de la Guàrdia Civil.

El robatori va ser a la finca La Alegría, als afores de Sevilla, la ciutat natal de Ramos i on des de fa poques setmanes ha tornat com a jugador. És una residència que no destaca per la seva discreció: 44 hectàrees d'extensió, una pista de pàdel, un camp de futbol, una zona d'hípica, un jardí amb piscina i tot això dominat per la presència d'una gran mansió. Precisament aquesta finca va ser la localització escollida per celebrar el casament de la parella el 2019. A més de ser la residència de la família i del pes sentimental que té, també és un feu empresarial: la Yeguada SR4, un lloc de criança i entrenament de cavalls pura sang que actualment ja compta amb 50 cavalls.

Molt probablement, els lladres coneixien l'agenda del jugador i de la presentadora de televisió, ja que en el moment del robatori Ramos estava disputant un partit de la Champions League contra el Lens francès i Rubio era de viatge per motius professionals. Aquesta no és la primera vegada que entren a robar a casa de la parella, ja el 2012 un grup de lladres van entrar a l'habitatge del barri madrileny de Conde de Orgaz. A diferència d'aquesta vegada, els lladres llavors no es van poder endur res, perquè el futbolista i el seu germà René eren a dins del domicili.

stats