Compromís

Roger Escapa i Diana Gómez donen detalls del seu futur casament

La notícia de la boda del periodista d''El suplement' i l'actriu de 'Valeria' es va fer pública a la ràdio en directe

2 min
Roger Escapa i Diana Gómez.

BarcelonaRoger Escapa es va deixar estirar la llengua. El periodista d'El suplement de Catalunya Ràdio va anunciar en antena que es casarà amb la seva parella, l'actriu Diana Gómez, després de més de quatre anys de relació. A la secció l'Eclipsi, la periodista Laura Fa va burxar-lo fins a obtenir una exclusiva que ja feia temps que planava pels estudis de la ràdio de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. I divendres el programa Que no surti d'aquí va entrevistar Escapa per mirar de saber-ne tots els detalls.

Escapa, que sempre ha estat molt zelós de la seva intimitat, va rebaixar la notícia afirmant que era "un tema de papers, de fills i de tot això". De fet, la notícia arriba gairebé dos anys després d'haver-se convertit en pares amb el naixement del Gael, el 6 de desembre del 2021. Precisamentl, el petit de la casa també va ser el tema de conversa quan Roger Carandell i Laura Grau van preguntar pel moment de la petició de matrimoni: "Va ser quan el nen ja dormia i hi va haver llàgrimes".

Després de saber que en el moment de comprometre's eren tots dos a casa, Carandell va voler saber específicament si va ser "a la cuina, al menjador o a l'habitació". Però a Escapa se li havien d'estirar les paraules i es feia evident una certa incomoditat, per això el periodista del Que no surti d'aquí va tornar-li a insistir: "La cuina és un lloc on es parlen coses molt importants". Com que no trobava una manera de desempallegar-se de la pregunta, Escapa va acabar acceptant que va ser allà on va demanar de casar-se a Gómez.

"Encara no tenim data, serà una festa amb amics, però potser no hi convidem ni la família", va confessar el periodista. Juliana Canet li va respondre: "Ets més avorrit!" Malgrat que va verbalitzar que a ell "això no li agrada", no descarta la idea de fer una festa de celebració cap a l'estiu.

stats