Batalla 'amorosa'
Gent Famosos 19/12/2022

Tamara Falcó: ¿enganyada de nou per un home?

El suposat nou xicot de la marquesa de Griñón era íntim d'Íñigo Onieva, que l'hauria amenaçat després de descobrir que sortia amb la seva ex

2 min
Tamara Falcó serà pregonera del Domund

BarcelonaEls rumors que Tamara Falcó hauria refet la seva vida sentimental ràpidament després de l'enrenou que va generar la infidelitat d'Íñigo Onieva a la marquesa de Griñón s'han vist tallats també de soca-rel. L'empresari Hugo Arévalo, amb qui la filla d'Isabel Preysler hauria començat una nova relació per oblidar-se del relacions públiques, s'hauria estat veient amb una altra noia mentre coneixia Falcó.

Segons va explicar el periodista Saúl Ortiz al programa Fiesta, Arévalo i Falcó s'haurien estat veient des de feia algunes setmanes. Tot i això, el periodista tindria constància que el 18 de novembre passat l'empresari va besar una altra noia, la identitat de la qual no va ser revelada, però que ell feia temps que intentava seduir. Aquesta situació hauria fet visualitzar per a la majoria de mitjans espanyols l'antiga història d'amor de Falcó amb Onieva, en què ell també li va ser infidel a ulls de tot Espanya perquè es van viralitzar dos vídeos seus fent-se petons amb una altra noia en un festival dels Estats Units anomenat Burning Man, cosa que ell va negar mentint públicament en un primer moment.

A pesar de tot l'enrenou que ha aixecat aquesta nova suposada relació fallida de Falcó, ni ella ni Arévalo han confirmat l'idil·li. Tot i això, programes com Socialité ja han fet públiques algunes imatges seves en què es nota una certa complicitat entre ells. De fet, el programa esmentat assegurava que la incipient parella havia viatjat al novembre fins a Doha per gaudir del concert d'Enrique Iglesias a la capital de Qatar. Per a Falcó, allò era també una manera de presentar Arévalo al seu germà, que viu a Miami i a qui no veu sovint. A banda del viatge a Qatar, Arévalo també hauria acompanyat Falcó en el seu pelegrinatge al santuari de Lourdes, a França, a mitjans d'octubre, molt poc després que ella ho deixés amb Onieva.

De fet, la rapidesa de Falcó per començar a sortir i viatjar amb Arévalo hauria irritat especialment Onieva, que no ho donava tot per perdut per recuperar la seva ex, amb qui es va arribar a prometre i a anunciar-ho públicament. I és que el relacions públiques de la nit madrilenya, que havia fet el Camí de Sant Jaume recentment, no s'ha mostrat impassible davant aquesta nova relació de Falcó. Sobretot perquè Arévalo i ell són amics. O ho eren. A través d'alguns mitjans ha transcendit que en un grup de WhatsApp Onieva hauria dit d'ell que era una "rata bruta". A uns reportes gràfics també els va dir que fins i tot li havia arribat a proposar ser el padrí del seu primer fill i que estava convençut que Arévalo havia filtrat informacions d'ell a la premsa.

A més, ha transcendit que Onieva hauria amenaçat Arévalo a través de WhatsApp amb frases com: "Fas fàstic, però sobretot pena. Ets un escalador social interessat, tòxic, nociu, acomplexat i insegur. Un nou-ric que agafa enrabiades quan no l'inclouen en algun pla". "Vas parlant malament de tothom i fins i tot filtrant coses a la premsa. Eres el talp i ara ets la rata", hauria afegit Onieva. Arévalo, també madrileny, és conegut per alguns dels seus èxits empresarials, que van començar ja de molt jove. De fet, amb només 24 anys ja hauria invertit a Tuenti. És soci de diverses empreses i també encapçala un màster universitari.

Falcó i Arévalo en una foto de temps enrera
stats