Fanatisme
Gent Famosos 07/10/2022

Tamara Falcó serà pregonera del Domund per recaptar fons per a les missions de l'Església catòlica

La filla d'Isabel Preysler ha sigut notícia recentment per dir que actualment hi ha molts "tipus diferents de sexualitats, hi ha tants llocs on pots exercir el mal"

2 min
Tamara Falcó actualment

BarcelonaObres Missionals Pontifícies (OMP) ha presentat El Domund al descobert, una exposició que recorre la història d'aquesta campanya de l'Església per recaptar fons per donar suport a la tasca dels missioners i que en l'edició d'aquest any tindrà com a pregonera la marquesa de Griñón, Tamara Falcó. Segons ha informat OMP en un comunicat recollit per l'agència Efe, l'exposició d'aquest any tindrà lloc a Madrid, a l'hivernacle del Palacio de Cristal d'Arganzuela, on es farà un recorregut per la història del Domund i per l'actualitat de la missió a través de fotografies, testimonis i dades.

Com és tradicional, cada any un personatge públic dona veu als missioners en el pregó del Domund i, aquesta vegada, la pregonera serà Tamara Falcó, que ho farà "gratuïtament i per afecte a la missió". Serà el 19 d'octubre a la col·legiata de San Isidro de Madrid, en el marc del 400è aniversari de la canonització del patró dels madrilenys. A més, amb motiu dels centenaris que celebra Obres Missionals Pontifícies aquest 2022 –200 anys des de la fundació de l'Obra de Propagació de la Fe, i 100 anys des que van ser assumides com a pontifícies–, s'oferiran uns "premis per als missioners". Aquests guardons reconeixeran missioners que hagin destacat, així com persones o institucions que estiguin ajudant els espanyols a conèixer millor la importància de la missió de l'Església.

La seva vinculació al sector més conservador de l'Església catòlica ha portat recentment maldecaps a la filla d'Isabel Preysler, que va formar part d'un congrés ultracatòlic celebrat la setmana passada a Mèxic. "Ara estem vivint un moment molt complicat per a la humanitat, hi ha tants tipus diferents de sexualitats, hi ha tants llocs diferents on pots exercir el mal", va expressar Falcó al Congrés Mundial de les Famílies, on també hi havia figures com el president de la plataforma Hazte Oír, Ignacio Arsuaga.

Ahir al vespre la germana petita de Falcó, Ana Boyer, va intentar defensar-la d'aquestes homòfobes paraules en una inauguració a Barcelona. "Jo he estat de viatge ara i no sé exactament a què us esteu referint. Alguna cosa he sentit sobre això, però la veritat és que m'estranya molt. La Tamara puc dir rotundament que sempre ha sigut molt respectuosa en tots els sentits", va defensar la filla de l'exministre Boyer durant l'obertura a rambla de Catalunya de la botiga de vambes Hoff.

stats