Ruptura
Gent 03/10/2022

Tamara Falcó: "Ell i tots els que estan perduts a les ombres mereixen conèixer l'amor de Déu"

En aquesta trobada ultracatòlica, la filla d'Isabel Preysler ha relacionat la seva fracassada relació amb Íñigo Onieva amb Déu i la religió

2 min
Tamara Falcó, en una imatge d'arxiu

BarcelonaTamara Falcó, marquesa de Griñón, ha parlat a Mèxic sobre la seva ruptura recent dient que ha viscut un "despertar espantós" arran de la infidelitat del seu expromès, l'empresari Íñigo Onieva, amb qui ha protagonitzat una separació que ha acaparat molta atenció mediàtica i popular. "Alhora, penso en el perdó, penso en la importància del perdó", revela Falcó en la seva participació en l'ultracatòlic Congrés Mundial de les Famílies, celebrat aquest cap de setmana a Ciutat de Mèxic.

La jove aristòcrata, de 40 anys, és filla del viticultor Carlos Falcó, marquès de Griñón –que li va llegar el títol–, i d'Isabel Preysler, actual parella de l'escriptor Mario Vargas Llosa i exdona del cantant Julio Iglesias, a qui Tamara anomena afectuosament "Tito Julio". Per això, davant els múltiples matrimonis dels seus pares –el seu pare, per exemple, es va casar en quatre ocasions–, la influencer va confessar que "el fet de formar una família sempre" li ha provocat "molt vertigen". La televisiva afirma que encara no ha obtingut cap explicació per al que va passar amb el seu exnòvio, que va aparèixer en un vídeo fent un petó a una model brasilera, cosa que va fer que la setmana passada la influencer l'eliminés de les seves xarxes socials i esborrés la fotografia d'ells dos junts amb un anell valorat en 14.500 euros, tan sols 48 hores després de l'anunci del seu casament per al juny del 2023.

“No ho entenc, o sigui, no em cap al cap el que ha passat, però crec que ell i tots els que estan perduts a les ombres mereixen conèixer la veritat i l'amor de Déu”, indica. Falcó, que té un reality sobre la seva vida a Netflix, va guanyar la quarta temporada de MasterChef i és col·laboradora del programa El hormiguero, ha indicat que ell li ha demanat perdó i és una cosa que ella "ha de treballar". "Jo no sento odi cap a ell ni aberració. Em fa pena, em fa pena que amb totes les coses meravelloses que hi ha a la vida consideri que aquestes són les coses per les quals viu, això sí que em fa pena", manifesta.

Falcó ha augmentat l'atenció que estava rebent amb el seu viatge a Mèxic, on ha participat en el Congrés Mundial de les Famílies amb activistes de tot el món contra l'avortament, que pugnen per l'hegemonia de la família catòlica tradicional. Preguntada pel moderador de la taula rodona en què participava, la marquesa de Griñón reconeix que té una "barreja de sensacions" i confessa que en un viatge a Major, Itàlia, va fer una "oració molt forta" sobre la seva relació. "Vaig pregar molt fort perquè, si el meu xicot d'aquells moments era per a mi, que es fes, que arribéssim al matrimoni, i que, si no, que sisplau l'apartés", va revelar Falcó durant el congrés.

A Mèxic, també ha explicat que, mirant-s'ho ara en retrospectiva, quan ha començat "a pensar en el passat, hi havia molts senyals d'alerta" que Onieva no era la persona adequada per a ella. "Estava molt il·lusionada en el fet que, encara que no fos evident, el projecte de Déu hi era. Però, esclar, tot això canvia radicalment quan surten unes imatges del meu xicot sent infidel. Va ser un dòmino", va concloure.

stats