Esports
Gent Famosos 29/01/2024

Taylor Swift i Travis Kelce, un amor de Super Bowl: la cantant anirà a la gran final?

La cantant d''Anti-Hero' ha celebrat avui la victòria de l'equip de la seva parella, que aspira a guanyar la lliga de futbol americà

3 min
Taylor Swift saludant al públic

BarcelonaTaylor Swift i Travis Kelce, la història d'amor que fa embogir els EUA, ha viscut una nit de glòria dilluns a la matinada amb la classificació per a la Super Bowl dels Kansas City Chiefs, l'equip on juga ell. La victòria ha estat una bona notícia per a Swift enmig d'una setmana especialment desagradable, només dies després de descobrir que unes deepfakes pornogràfiques d'ella s'havien viralitzat a les xarxes. Per evitar que les fotografies continuïn circulant, la xarxa X ha bloquejat les cerques sobre Taylor Swift, una mesura que des de l'empresa expliquen que és temporal i que s'ha pres com a prevenció "per prioritzar-ne la seguretat".

Swift no s'ha pronunciat públicament sobre les fotos falses i ha deixat la qüestió en mans del seu equip legal. Mentrestant, aquest cap de setmana, la cantant d'Anti-Hero ha volgut mostrar suport a Travis Kelce i ha assistit amb la família de la seva parella al partit que ha acabat amb la victòria dels Kansas City Chiefs. A Swift, que anava vestida de vermell com una fan més dels Chiefs, se l'ha vist animant l'equip, saludant els fans i, un cop finalitzat el partit, celebrant la victòria amb un petó a Travis Kelce.

Swift seguint el partit des de les grandes
Travis Kelce

Super Bowl

La Super Bowl és l'esdeveniment esportiu i d'entreteniment més important dels Estats Units. A banda de ser la final de la NFL, cada any a la mitja part del partit hi actuen un o més cantants que aprofiten per desplegar el seu millor xou. Al llarg de la història, hi han actuat estrelles com Rihanna, Shakira, Jennifer Lopez, Prince i Lady Gaga. Curiosament, la cantant d'All too well, una de les grans ídols musicals del món, no ha estat mai triada per ser la protagonista de la mitja part de la Super Bowl. Segons els mitjans nord-americans, l'organització de l'esdeveniment l'hi ha ofert més d'una vegada, però ella ho ha rebutjat per concentrar-se en la nova gravació dels seus sis primers àlbums, dels quals va perdre els drets després que la discogràfica amb la qual treballava els vengués al magnat musical Scott Braun.

Enguany l'encarregat de l'espectacle musical serà el cantant de R&B Usher, una actuació que podria quedar eclipsada per la presència de Taylor Swift si finalment hi pot anar. De moment, l'estrella del pop té una agenda que sembla fer impossible que pugui viatjar fins a Las Vegas per assistir a la Super Bowl. El partit se celebra el diumenge, 11 de febrer, a partir de les 17.30 h, però Taylor Swift, que està en plena gira de The Eras Tour, té actuacions programades al Japó del 7 al 10 de febrer. Per arribar al partit, Swift hauria de fer una autèntica marató d'hores de vol. Els càlculs sobre si la cantant arribarà a temps han ocupat titulars i fins i tot s'han debatut en programes com The Drew Barrymore Show, on la presentadora i actriu va detallar com s'ho hauria de fer Swift per ser present a la Super Bowl. "Si marxés de Tòquio el 10 a mitjanit arribaria a Las Vegas cap a les 10 del matí del dia 10 i, per tant, tindria tota una nit per dormir. Així que podria arribar a la Super Bowl", explicava satisfeta Barrymore. L'actriu va demostrar que el seu pla per portar Swift a la Super Bowl no tenia fissures: "Ho he comprovat i hi ha un vol que surt de l'aeroport de Haneda, de Tòquio, cap a Las Vegas, a les 12.30 h".

stats