Polèmica

La veritat del vídeo més viral dels Globus d'Or: Selena Gomez revela què li va dir a Taylor Swift

La cantant i actriu desmenteix l'enfrontament amb Kylie Jenner per Timothée Chalamet

2 min
Selena Gomez, als Globus d'Or

BarcelonaMés enllà dels guanyadors de la nit, els Globus d'Or d'aquest any seran recordats pels moments de la festa que han acabat sent virals. El vídeo que s'endú el premi a instant més comentat de la nit és sens dubte un en què es veu l'actriu i cantant Selena Gomez explicant una xafarderia a la seva amiga de l'ànima Taylor Swift. La informació que li transmet Gomez sorprèn l'ídol del pop i també la seva acompanyant a la gala, Keleigh Teller. Des que les càmeres van captar aquest moment, les xarxes han bullit assegurant que Gomez li diu a Swift que Kylie Jenner hauria impedit que es fes una foto amb Timothée Chalamet, amb qui va coincidir a la pel·lícula Dia de pluja a Nova York.

Segons els usuaris de xarxes, Gomez diu: "Li he demanat una foto amb ell i ella ha dit que no". La resposta de Swift és fer cara de sorpresa amb els ulls esbatanats. Teller també sembla escandalitzada. En un suposat segon vídeo, Teller esmentaria directament Chalamet. Els fans de la protagonista de Solo asesinatos en el edificio donaven aquesta versió per bona per la suposada mala maror que fa temps que hi hauria entre l'actriu i Jenner, molt amiga de Hailey Bieber, dona de Justin Bieber, que va ser nòvio de Gomez.

Després que xarxes i mitjans hagin fet bullir l'olla amb el suposat enfrontament entre Jenner i Gomez, l'actriu ha volgut aclarir la situació, tot i que ha triat un mètode peculiar per fer-ho. En comptes de fer un comunicat a través de les seves xarxes, ha optat per comentar una notícia publicada a l'Instagram del mitjà ENews que feia referència a la seva conversa amb Swift. "Li estava explicant a la Taylor que dos amics meus s'havien enrotllat. Tot i que això no hauria de ser cosa de ningú", diu la cantant.

ENews assegura que una font propera a Gomez assegura que l'actriu ni tan sols va veure Chalamet i Jenner, la parella que més expectació va aixecar durant la gala dels Globus d'Or.

Un cop fet l'aclariment, la cantant de Wolves ha fet un story en què explica que s'allunya un temps de les xarxes socials per concentrar-se en les coses realment importants. El missatge va acompanyat d'una foto del seu nòvio, Benny Blanco.

Per la seva banda, Chalamet també ha negat qualsevol mena de relació amb Selena Gomez. L'actor de Dune va assegurar a un paparazzi del mitjà online TMZ que els rumors d'una desavinença entre la seva parella i l'actriu són falsos. "Estan bé", remarca.

stats