Música
Gent 25/08/2022

La filla de Madonna debuta com a cantant

Lourdes León ha publicat el seu primer tema, 'Lock&Key'

1 min
Lourdes León, filla de Madonna

BarcelonaDesprés d'haver tingut la seva pròpia línia de roba i haver explorat diverses inquietuds artístiques, Lourdes León, filla de Madonna, ha decidit seguir els passos de la seva mare i provar sort en el món de la música. La jove, de 25 anys, acaba de publicar el seu primer senzill, un tema que es titula Lock&Key i que ha fet públic amb el nom artístic de Lolahol. Fa un any, León assegurava que el món de la música no li interessava gens. "Pel que fa a la música, puc cantar. Simplement no m'interessa. Potser és perquè és una cosa que em toca massa de prop", deia en una entrevista a la revista Interview. Sembla que ara la filla de Madonna ha canviat d'opinió.

Nascuda de la relació entre la reina del pop i el seu entrenador personal, el cubà Carlos León, Lourdes ha estat bona part de la seva vida professional vinculada al món de la moda. Ha col·laborat amb firmes com Versace, Marc Jacobs o Stella McCartney. La filla de Madonna es va formar en teatre i ball a la Universitat de Michigan, la mateixa institució on va estudiar breument la seva mare abans de traslladar-se a Nova York per obrir-se camí com a cantant. Fins ara l'única incursió musical de Lourdes eren els cors que va fer per a la cançó Superstar que Madonna va publicar el 2012.

Pel seu debut musical, en línia amb la música urbana, la filla de Madonna ha comptat amb la col·laboració de la cantant i productora Alexandra Drewchin, coneguda professionalment com a Eartheater.

stats