Gent 29/03/2022

Els fills d'Elton John, substituts del seu pare a la tradicional festa post-Oscars del cantant

Zachary i Elijah van compartir protagonisme amb Lady Gaga en una festa a la qual Elton John no va poder assistir perquè està de gira

2 min
La família d'Elton John a la festa de després dels Oscars

La festa de després dels Oscars que organitza Elton John ja és un clàssic de Hollywood i, enguany, ha tingut lloc novament gràcies a l'assistència de moltíssimes estrelles. L'única estrella que no hi ha acudit és la que li dona nom. I és que Elton John està en plena gira i no hi ha pogut fer acte de presència, i l'ha deixat en mans del seu marit i dels seus dos fills, als quals feia molt de temps que no es veia en públic. La gira de comiat dels escenaris del cantant, Farewell Yellow Brick Road, ha pogut més que la resta i ha fet que la presència de l'artista, de 75 anys, hagués de ser cancel·lada. Tot i això, els seus dos fills, Zachary, d'onze anys, i Elijah, de nou, han complert les expectatives. Vestits de color blau marí i camisa blanca i corbata, els dos nens portaven el nom brodat a l'americana en color vermell, tal com es pot veure a les fotografies.

"Molt trist per perdre'm aquestes fotos familiars de la festa d'aquesta nit amb David Furnish, Lady Gaga i els nois, però us envio el meu amor a tots i gràcies per donar suport a la Fundació Elton John contra la Sida. Significa molt per a nosaltres!", ha escrit el cantant a les xarxes socials, on ha publicat una foto de la seva família posant amb la seva gran amiga, Lady Gaga. La cantant i David Furnish, el marit de John, van rebre acompanyats dels dos petits estrelles de la talla de Heidi Klum, que va posar molt afectuosa amb el seu company, Tom Kaulitz; les actrius Nathalie Emmanuel i Lucy Hale; la dissenyadora Donatella Versace; o el ballarí Sam Asghari, conegut per ser el company de Britney Spears, a la qual no es va poder veure a la festa.

Lady Gaga amb els fills d'Elton John

També van gaudir de la festa d'Elton John, destinada a recollir diners contra la sida a través de la fundació de l'artista, l'actor Liam Payne i la seva nòvia, Maya Henry; la protagonista de This is us, Chrissy Metz; Christina Hendricks, Sabrina Carpenter, Cassey Affleck, Petra Nemcova, Chris Pine, Eric McCormack, Jane Seymour o Sofia Richie. De fet, la filla de Lionel Ritchie va aprofitar la jornada per presentar públicament la seva nova parella, Elliot Grainge.

Lady Gaga i David Furnish, marit d'Elton John

Però més enllà de la seva mítica festa, Elton John va ser notícia divendres passat perquè va fer 75 anys i va fer pública una carta escrita als seus dos fills, que va ser publicada a la revista Time. "El meu desig més gran és que els meus fills creixin en un món lliure de conflictes i de judicis, plens d'amor i d'unitat. Continuaré lluitant fins que tots els nens, tothom, a tot arreu, tingui les mateixes oportunitats -va escriure l'artista-. Ara teniu 11 i 9 anys [...]. Heu omplert el meu cor d'amor, i heu donat un propòsit a la meva vida. Sou els èxits dels quals estic més orgullós, i us estimo tant, tant..." "Intenteu ser part d'una cosa més gran que vosaltres mateixos; i mai oblideu com us estimem el vostre pare i jo", concloïa l'artista.

stats