Famosos
Gent 28/10/2022

Gisele Bündchen i Tom Brady es divorcien després de 13 anys de matrimoni

La parella no ha superat la crisi provocada per la decisió d'ell de tornar al futbol americà

2 min
Tom Brady i Gisele Bündchen s’han ficat en diversos problemes els últims temps.

BarcelonaFeia mesos que els mitjans nord-americans donaven per fet que el matrimoni de Gisele Bündchen i Tom Brady estava acabat, però fins avui no s'ha fet oficial que la parella ha decidit divorciar-se. Segons confirma la revista People, la model i el millor jugador de la història del futbol americà, que feia 13 anys que estaven casats, han presentat aquest divendres una demanda de divorci a Florida.

La decisió de trencar el matrimoni arriba després d'una llarga crisi que ha sigut analitzada al detall pels mitjans nord-americans. Els problemes de la parella es deuen principalment al fet que Brady tornés al futbol americà després que el febrer d'aquest any anunciés que es retirava de l'esport. Bündchen feia anys que reclamava al seu marit que passés més temps amb la família, una petició que semblava que Brady podria complir un cop deixés l'esport professional. El canvi d'opinió del seu marit no va agradar a la model, tot i que en una recent entrevista a Elle ho matisava. "Tinc els meus fills i m'agradaria que ell fos més present. Però, en última instància, també sento que ell necessita fer el que el faci feliç", assegurava.

Bündchen i Brady comparteixen dos fills, el Benjamin, de 12 anys, i la Vivian Lake, de 9 anys. A més, el jugador de futbol americà té un altre fill de 15 anys, John Edward, amb la seva exdona, l'actriu Bridget Moynahan. Quan van decidir formar una família, Bündchen va anar reduint progressivament la seva activitat professional, però, segons va explicar a Elle, ara té ganes de reprendre la seva carrera. "En aquest moment de la meva vida sento que he fet una bona feina. Tinc una llista enorme de coses que vull fer. Amb 42 anys em sento més connectada amb el meu propòsit. Em sento molt realitzada com a mare i com a dona. I ara serà el meu moment", detallava.

La model no només s'ha dedicat als fills durant tots aquests anys, sinó que també ha estat un dels principals suports del seu marit en la seva carrera. "Em vaig mudar a Boston [ciutat de l'equip New England Patriots] i em vaig concentrar en crear un ambient amorós perquè els meus fills cresquessin i estiguessin allà donant-li suport a ell [Brady] i al seu somni. Veure els meus fills convertir-se en els petits i bonics éssers humans que són i veure'l a ell triomfar i sentir-se realitzat en la seva carrera em fa feliç", explicava. Quan Brady va anunciar que volia seguir jugant i que ho faria al Tampa Bay Bucsanneers, la família es va mudar a Miami, ciutat on han presentat els papers de divorci.

stats