Gent 05/01/2021

Harry Styles i Olivia Wilde, primera parella sorpresa de l'any

'Page Six' ha publicat la primera imatge del cantant i l'actriu junts

Ara
1 min
La llarga faldilla de Harry Styles

BarcelonaEl 2021 comença amb noves parelles a l'horitzó. Segons els mitjans nord-americans, el cantant i actor Harry Styles, de 26 anys, manté una relació amb l'actriu i directora Olivia Wilde, de 36 anys. Page Six ha publicat les primeres imatges de la parella: apareixen agafats de la mà i de camí al casament de l'agent d'ell, que es va celebrar aquest cap de setmana a Califòrnia. De fet, la parella ha estat treballant plegada durant els últims mesos, ja que Styles és el protagonista de la segona pel·lícula de Wilde com a directora, Don't worry darling.

Amb aquesta nova relació, Wilde gira full del seu divorci de Jason Sudeikis, creador i protagonista de Ted Lasso, una de les comèdies televisives del 2020. Wilde i Sudeikis van anunciar el final del seu matrimoni el novembre del 2020, després de nou anys junts i dos fills en comú: Otis, de sis anys, i Daisy, de 4 anys. Tot i la ruptura, la relació entre Wilde, coneguda per la seva participació a House, i Sudeikis continua sent cordial, com demostraven unes imatges recents publicades per la web Just Jared en què se'ls veia passant un dia amb amics i acomiadant-se amb una llarga abraçada.

Més enllà de la seva nova relació, Harry Styles, exvocalista de One Direction, està d'actualitat per l'estrena del videoclip Treat people with kindness, en el qual apareix acompanyat per Phoebe Waller-Bridge, creadora i protagonista de Fleabag.

stats