Gent 12/07/2019

La model Heidi Klum es casa amb Tom Kaulitz, de Tokio Hotel

La parella, que es porten 17 anys, mantenen una relació sense escàndols des de fa gairebé dos anys

Ara
1 min
Tom Kaulitz i Heidi Klum

BarcelonaL'exmodel Heidi Klum, de 46 anys, s'ha casat amb el músic Tom Kaulitz, membre de la banda Tokio Hotel. Segons ha transcendit, la parella van decidir formalitzar la seva relació el 22 de febrer, un esdeveniment que havien mantingut en secret fins ara, quan el portal 'TMZ' ha obtingut aquesta exclusiva. El que sí que havien revelat la model i el seu nòvio, de 29 anys, és que ell li havia demanat matrimoni amb un impressionant anell, format per dos diamants blancs en talla circular i una gemma. "He dit que sí", va escriure Klum a les xarxes socials al costat de la foto de l'anell i la cara del seu company.

La seva relació ha vençut tota mena de crítiques, ja que quan es van conèixer van sorgir veus que apuntaven que era una mera distracció entre ells. Tot i això, gairebé dos anys després, lluny d'acabar-se, encara han fet un pas més. "El meu xicot és molt més jove que jo i molta gent està qüestionant aquest tema i preguntant-me al respecte", deia a 'InStyle' en una entrevista quan va saber-se de la seva relació.

Tom Kaulitz és el tercer marit de l'exmodel alemanya, reconvertida en presentadora i dissenyadora de moda. Prèviament va passar per l'altar amb el cantant Seal, amb qui es va casar en una platja de Mèxic el 2005. Amb ell va tenir tres fills. Anteriorment va estar casada amb l'actor Ric Pipino. Klum, a més, té una filla nascuda de la relació que va mantenir amb l'empresari Flavio Briatore. No obstant, aquesta filla no va ser reconeguda per l'italià fins al cap d'anys d'haver nascut.

stats