Gent 27/09/2021

La història del futbolista Francesco Totti es converteix en sèrie a Filmin

La plataforma estrenarà demà la ficció 'Un capitán', on farà una aparició estel·lar el futbolista de l'AS Roma

ARA
2 min
Francesco Totti també apareixerà en la ficció 'Un Capitán', on l'encarnarà l'actor Pietro Castellito

Filmin estrena demà la sèrie Un capitán, una sorprenent crònica de l'ocàs de Francesco Totti, el jugador més estimat de l'AS Roma i "un dels més importants del món", segons expliquen des de la plataforma. Produïda per Mario Gianani –conegut per The young pope– i guionitzada per Stefano Bises –reconegut per Gomorra–, la sèrie està basada en l'autobiografia del carismàtic futbolista, escrita per Paolo Condò i pel mateix capità.

El títol original de la sèrie, Speravo de mori prima –que es pot traduir al català com Esperava morir-me abans–, condensa el sentiment que va envair els seguidors del club romà quan Totti, el 2017 i amb 40 anys, va penjar les botes. "Va ser un dels comiats més commovedors de la història del futbol, especialment marcat per la polèmica i els malentesos amb Luciano Spalletti, el tècnic de la Roma en aquell moment", afirmen des de Filmin. A més d'aquella controvèrsia, el biopic amb més espectadors d'Itàlia també recorre les etapes fonamentals de la carrera del jugador, conegut com "el vuitè rei de Roma". Repassa els seus primers salts a la gespa fins a les seves victòries al Mundial del 2006 o a la Champions. La sèrie també explora els dilemes, els reptes i les dificultats que van canviar la vida d'un jugador al cim de la seva carrera. "La celebració d'una trajectòria única i irrepetible carregada de força i emoció", sintetitza la plataforma.

Pietro Castellito, fill del popular actor italià Sergio Castellito, fa tornar al camp l'icònic Totti en la seva actuació més memorable des de Volver a nacer. Completen el repartiment Gianmarco Tognazzi com Spalletti, Greta Scarano i Ascanio Balbo. El mateix Francesco Totti es posa el número 10 per última vegada per a la ficció, on fa "una aparició estel·lar que deixarà bocabadats els espectadors".

stats