Batalla judicial
Gent Hollywood 20/12/2022

Amber Heard arriba a un acord amb Johnny Depp

Després del seu mediàtic judici i d'una condemna milionària, l'exparella han trobat un punt d'acord, tal com la mateixa actriu ha explicat

2 min
Depp i Heard es condemnen Cabaret pop

BarcelonaL'actriu nord-americana Amber Heard ha anunciat que ha arribat a un acord en el judici que l'enfrontava a la seva exparella Johnny Depp per difamació, al qual ella va interposar una apel·lació després d'haver estat condemnada. "Després de moltes deliberacions, he pres la molt difícil decisió d'arribar a un acord en el cas de difamació presentat contra mi pel meu exmarit", ha anunciat a Instagram Heard, que va estar casada amb el també actor del 2015 al 2017, i no ha donat més detalls sobre la resolució del cas.

El protagonista de la saga Pirates del Carib va acusar Heard d'haver-lo difamat en un article d'opinió del 2018 que ella va escriure per a The Washington Post. El jurat va condemnar Heard a pagar a Depp 10 milions de dòlars en danys compensatoris i 5 milions en danys punitius. Aquesta segona quantitat després va ser reduïda a 350.000 dòlars. El tribunal també va concedir a Heard 2 milions en danys compensatoris, ja que ella va presentar una denúncia creuada contra Depp també per difamació. Ara mitjans com The Mirror i The Daily Mail han publicat que la xifra per la qual s'ha signat un acord és d'un milió de dòlars, que l'actriu abonarà al seu ex.

El judici, en què tots dos s'acusaven d'agressió, es va convertir en un circ mediàtic. L'actriu va apel·lar la decisió el 7 de desembre, ja que segons la seva defensa es van produir nombrosos errors durant el procés, com que el tribunal es negués a admetre com a proves diverses comunicacions entre ella i alguns metges. "Durant massa anys he estat engabiada en un procés legal ardu i costós, que no ha servit per protegir-me a mi i al meu dret a la llibertat d'expressió. No em puc permetre arriscar-me a pagar una factura impossible, una que no és només financera, sinó també psicològica, física i emocional", ha publicat a Instagram. Quan va ser condemnada ja va transcendir que Heard no tenia diners per pagar la indemnització.

En el seu missatge deixa clar que sempre ha defensat la seva veritat i que, en fer-ho, la seva vida tal com la coneixia “ha estat destruïda”. "Ara, finalment, tinc l'oportunitat d'alliberar-me d'una situació que vaig intentar deixar enrere fa més de sis anys i, a més a més, de fer-ho en termes que puc acceptar. No he fet cap concessió. No hi ha restriccions ni mordasses pel que fa a la meva veu en el futur", diu la protagonista de films com Justice League (2017) i Aquaman (2018).

Heard assegura que fins i tot si el seu judici d'apel·lació hagués acabat a favor seu, el procés li hauria suposat passar per un nou tràngol, cosa que no es veu capaç de suportar per tercera vegada. "Arribant a un acord també trio la llibertat de dedicar el meu temps al que em va ajudar a curar-me després del meu divorci", sosté la intèrpret, que afirma que no es penedeix d'haver fet el pas de denunciar públicament el que va passar: "La meva veu continua sent l'actiu més valuós que tinc".

stats