Cinema

Brad Pitt i el seu costum poc higènic revelat per un excompany de pis

Jason Priestley, que va compartir pis amb l'estrella de Hollywood als 80, ha explicat la mala relació de Pitt amb la neteja personal

2 min
Brad Pitt a l'anunci de Chanel

L'actor Brad Pitt, un dels homes més desitjats del planeta, tenia costums poc higiènics durant la seva joventut, segons ha revelat el també actor Jason Priestley, que va ser el seu company de pis durant els seus inicis a Hollywood. En una aparició al programa de televisió Live with Kelly and Mark, el conegut Brandon de Sensación de vivir ha recordat el temps que van compartir un apartament de dues habitacions a Los Angeles amb una tercera persona mentre tots dos intentaven fer-se un lloc en la indústria del cine. "Érem tres vivint en un apartament de dues habitacions en una zona horrorosa de Los Angeles", ha detallat Priestley. Llavors Pitt no era el sex-symbol que és ara i sembla que el seu aspecte físic li importava molt menys.

Durant l'entrevista, Priestley ha explicat que els tres companys de pis mantenien un duel poc convencional: qui era capaç d'estar més temps sense dutxar-se. L'actor assegura que Brad Pitt sempre era el vencedor del repte i que podia estar dies sense rentar-se. "Sempre guanyava el Brad. No crec que ho segueixi fent, però llavors podia estar molt de temps sense dutxar-se", ha confessat. "Ara ho penso i dic «col·lega, que desagradable! En què estàvem pensant?»", ha afegit Priestley. Els dos actors van compartir pis durant el 1987, una època en què tenien pocs recursos i sobrevivien a base de fideus precuinats, cerveses de marca blanca i tabac, segons explica Priestley en l'autobiografia que va publicar el 2014.

No és la primera vegada que la higiene de Brad Pitt és tema de conversa. Eli Roth, company de repartiment de l'actor a la pel·lícula Maleïts malparits de Quentin Tarantino, va explicar que Pitt li havia donat consells per netejar-se sense passar per la dutxa. "Em va explicar que quan estàs suant i no tens temps, simplement has d'agafar una tovalloleta humida de nadó i passar-te-la per sota les aixelles", va revelar. L'exmarit de Jennifer Aniston i Angelina Jolie li va explicar que havia après aquest truc gràcies als seus fills. L'actor li va dir: "Tinc sis fills. Tot el que has de fer és agafar-los i passar-los una tovalloleta per sota les aixelles. Estic tot el dia cobert de pipí, no tinc temps de dutxar-me".

stats