Imatge física

Charlize Theron, farta dels rumors sobre el seu físic: "Només m'estic fent gran"

L'actriu s'ha queixat de l'escrutini al qual estan sotmeses les dones

2 min
Charlize Theron en una imatge d'arxiu.

BarcelonaCharlize Theron és una de les grans superestrelles de Hollywood i té una extensa trajectòria, però sovint els mitjans i les xarxes socials només es fixen en el seu físic. L'actriu, de 48 anys, n'ha parlat en una entrevista a la revista Allure, en què s'ha queixat de l'escrutini al qual estan sotmeses les dones i en què ha explicat que tot i haver treballat durant anys com a model i seguir vinculada a la publicitat a través de les campanyes de Dior, no s'hi acostuma.

"La meva cara està canviant, i m'encanta que la meva cara canviï i envelleixi. Però la gent creu que m'he fet un lífting facial i diuen «Què s'ha fet a la cara?» i jo els diria: «Tia, m'estic fent gran! No m'he fet una mala cirurgia plàstica». Són coses que simplement passen", reflexiona.

En l'entrevista, Theron també es mostra indignada per la doble vara de mesurar quan es parla del físic. "Sempre he tingut problemes amb el fet que els homes envelleixen com el bon vi i les dones com flors tallades. Estic en contra d'aquest concepte i vull lluitar-hi, però alhora crec que les dones volem envellir d'una manera amb la qual ens sentim còmodes. Crec que necessitem ser una mica més empàtics amb el viatge vital de cadascú. El meu viatge, que implica veure la meva cara en una gran tanca de publicitat, és bastant divertit ara", afegeix.

L'actriu també reflexiona sobre els canvis físics que ha fet per alguns dels papers de la seva carrera, com amb la pel·lícula Monster, per la qual va guanyar un Oscar. Theron assegura que ara no està disposada a perdre o guanyar pes per un paper pel peatge que suposa per a la seva salut. "No tornaré mai més a fer una pel·lícula i dir «Sí, m'engreixaré 18 quilos». No ho tornaré a fer perquè després no els pots perdre", remarca. La sud-africana recorda que quan tenia 27 anys va guanyar pes per rodar Monster i, en acabat, va perdre 13 quilos sense gaire problema. Assegura que ara, a prop dels 50, ja no ho pot fer, una realitat de la qual es va adonar quan amb 43 anys va engreixar-se per a la pel·lícula Tully. "Quan portava un any intentant perdre el pes que havia guanyat vaig trucar al metge i li vaig dir: «Crec que m'estic morint, perquè no hi ha manera de perdre aquest pes». I ell em va dir: «Tens més de 40 anys. Calma't. El teu metabolisme ja no és el que era». Ningú vol sentir això", recorda Theron.

L'actriu detalla que el fet de fer-se gran també té un impacte a l'hora de fer pel·lícules d'acció, un gènere que coneix molt bé perquè ha protagonitzat cintes com Mad Max: fúria a la carretera i Atòmica. "El que realment em molesta és que ara faig pel·lícules d'acció i, si em faig mal, trigo molt més a curar-me que als vint anys. Més que la meva cara, m'agradaria tenir el meu cos de 25 anys, que podia llançar contra la paret i l'endemà no tenia ni un cop", lamenta.

stats