Concessió
Gent Hollywood 07/09/2023

Un document especial per a la custòdia del fill d'Al Pacino i Noor Alfallah

Roman, el fill de l'actor i de la productora de cinema haurà de rebre una quantitat de "visites raonables" d'Al Pacino

2 min
Al Pacino assisteix als EE British Academy Film Awards 2020 al Royal Albert Hall el 2 de febrer de 2020 a Londres, Anglaterra

BarcelonaHan passat tres mesos des que Roman Pacino va arribar al món, i els seus pares, Noor Alfallah i Al Pacino, ja han signat els papers de la seva custòdia. Segons els documents als quals The Blast ha tingut accés, el guanyador de l'Oscar hauria de fer una quantitat de "visites raonables" al petit Roman, a més també en tindria la custòdia legal i, per tant, tindria la capacitat de prendre decisions mèdiques i escolars sobre el seu fill de tres mesos.

Noor Alfallah, de 29 anys, és una productora de cinema graduada a qui des del 2022 es relaciona amb el protagonista d'El padrí. Alfallah ha presentat una petició judicial per determinar la relació parental d'Al Pacino amb el seu fill. El document presentat als jutjats de Los Angeles acota la custòdia, la manutenció i el règim de visites i deixa clar que el nen viurà amb ella, és a dir, que ella en tindrà la custòdia física. Això no és obstacle perquè tots dos en comparteixin la custòdia legal, de manera que l'actor, de 83 anys, també podrà decidir sobre els tractaments mèdics i l'escolarització. De fet, serà el mateix tribunal californià el que establirà els ingressos que cada integrant haurà d'aportar per a la manutenció del fill –tenint en compte que Al Pacino té un gran coixí econòmic per la seva prolífica carrera a Hollywood.

De l'acord també s'ha pogut saber que totes dues parts van firmar una declaració voluntària de paternitat sis dies després que naixés el nen. El document és un formulari governamental que els progenitors poden firmar per "crear una relació legal entre els pares i el fill". Amb l'aprovació d'aquest document, en el qual també hi consta un tercer testimoni, Pacino es declara pare biològic del Roman. El tràmit administratiu i totes les gestions que succeeixin a aquest acord aniran a càrrec del pare de la criatura.

Per bé que la parella no està casada i molts mitjans donen per finalitzada la seva vinculació romàntica, es desconeix exactament quina és la seva relació sentimental. De fet, aquest estiu se'ls ha pogut veure junts en diferents ocasions, per exemple en un sopar en un restaurant de Santa Monica a principis d'agost, i aquesta mateixa setmana han estat junts a l'hotel Chateau Marmont.

stats