Catifa vermella
Gent  /  Hollywood 13/09/2022

Aquests han estat els millors 'looks' dels Emmy

Aquesta matinada, la catifa vermella dels premis més esperats de la petita pantalla no ha defraudat i ha deixat estilismes per al record

6 min
Zendaya va ser una de les més espectaculars de la nit amb un dues peces negre signat per Valentino

BarcelonaL'edició d'enguany dels premis Emmy , aquesta matinada, ha comptat amb una catifa vermella molt potent. Més atrevida que la dels Oscars però menys extravagant que la gala del Met, ha servit com a termòmetre de les tendències estilístiques del moment. La que més lloc s'ha fet ha sigut l'auge del color blanc, que a més s'ha demostrat transversal entre homes i dones i ha agafat embranzida en tota mena de siluetes i versions. Tot i això, opcions clàssiques com el blau marí o el negre han tingut també el seu moment de protagonisme en fórmules actualitzades de firmes de luxe globals, però no només.

En la categoria dels negres ha brillat Elle Fanning, que de la mà de la poc coneguda Sharon Long ha aconseguit actualitzar –i ironitzar-hi– un disseny inspirat en el Hollywood clàssic que s'ha aixoplugat en el seu pentinat juganer i en uns ulls maquillats a l'estil pin-up. Com ella, però amb menys encert, s'ha presentat a la gala Shaery Lee Ralph, que duia un vestit de Brandon Blackwood que també ho apostava tot al folre però que, contradictòriament, li deixava poc protagonisme, ja que la cua era estreta. Potser un pentinat més auster li hauria robat al disseny menys focus, que n'estava mancat. Però de les dones de l'equip del color negre la guanyadora absoluta, com era d'esperar, ha sigut Zendaya, que amb la seva sempre magnètica presència i de la mà de Valentino, ha estat espectacular. La seva manca de risc és criticable perquè el seu límit estilístic és el cel, però excel·lir no sempre ha de passar per arriscar, que no és cap obligació. Amb el seu dues peces amb cotilla ha exhibit un look completament adequat al seu objectiu aquesta nit, emportar-se un Emmy. Doble missió acomplerta.

Elle Fanning, vestida per la dissenyadora Sharon Long
Sheryl Lee, vestida de Brandon Blackwood
Zendaya, vestida de Valentino

Els efectes metal·litzats han tingut també una especial rellevància en aquesta edició dels Emmy. La gala ha comptat amb l'encertada elecció d'Amanda Seyfried d'un Armani Privé de tons rosats iridescents que combinaven a la perfecció amb el seu to de pell. Lluny de ser massa contundent, la malla metàl·lica del disseny que duia resultava refinada gràcies al toc semitransparent de l'escot. No s'ha quedat enrere l'actriu Cristina Ricci, que amb un Fendi d'efecte tornassolat entre marró i platejat ha estat enigmàtica i captivadora sense perdre el seu segell personal de la mà del seu cabell fosc i ja mític serrell. Els efectes metàl·lics han destacat també en el vestit de la premiada actriu d'Ozarks Julia Garner. El seu disseny de color Borgonya de Gucci incloïa brodats platejats que li donaven un contrapunt excel·lent. Més difícils d'entendre són les plataformes de color carn que ha elegit per a l'ocasió. La seva obertura al melic li conferia un toc sexi al qual altres invitades a la gala com Alexandra Daddario tampoc s'han pogut resistir. L'actriu de The white lotus ha optat per un Dior pràcticament transparent que permetia entreveure-li els mugrons a pesar de les aplicacions metal·litzades que duia cosides el disseny.

Amanda Seyfried, amb un vestit d'Armani Privé
Cristina Ricci, amb un vestit de Fendi