Nova ruptura

Natalie Portman i Benjamin Millepied se separen després d'11 anys de matrimoni

La parella de Hollywood no passava un bon moment després dels rumors d'infidelitat de Millepied amb una jove activista de París

1 min
Natalie Portman i Benjamin Milledpied.

BarcelonaUna ruptura més al llistat de parelles que han trencat aquest estiu. L'actriu Natalie Portman i el ballarí Benjamin Millepied s'han separat després d'onze anys de matrimoni i d'haver-se consagrat com una de les relacions més admirades a Hollywood.

Així i tot, ja hi havia indicis ferms que dins la casa parisenca de Portman i Millepied les coses no estaven anant bé. Fa dos mesos es van fer públiques unes imatges on apareixia el ballarí amb una activista de 25 anys anomenada Camille Étienne. La presumpta infidelitat va suposar un pes molt gran per a la parella; tant, que mitjans francesos van publicar que Portman va fer fora el seu marit de la casa que compartien des de feia anys. Arran d'aquesta informació, una persona del seu entorn va assegurar a Page Six que "estarien intentant resoldre les coses. Benjamin està fent tot el possible perquè Natalie el perdoni". Sembla que no ha funcionat.

El que sí que va ser públic i notori va ser l'aparició de l'actriu de Thor en un esdeveniment a Sydney el 4 d'agost sense l'anell de casada, cosa que posava punt final de forma pública a la seva relació. La parella es va conèixer el 2010 en el rodatge de la pel·lícula El cigne negre, film que va fer Portman mereixedora d'un Oscar. Tan sols dos anys més tard van decidir contraure matrimoni en una cerimònia jueva. Els fills tampoc tardarien a arribar. Pocs mesos després de l'enllaç, la parella anunciaven que serien pares d'Aleph i quatre anys més tard també tindrien a Amalia.

stats