Paternitat
Gent Hollywood 31/05/2023

Al Pacino serà pare als 82 anys amb la seva xicota, de 29

L'actor tindrà amb ella el seu quart fill

2 min
Al Pacino serà un caçador de nazis en una sèrie d’Amazon

BarcelonaDues setmanes després de saber-se que Robert De Niro ha estat pare per setena vegada amb 79 anys, el seu company de professió Al Pacino apuja l'oferta i serà pare novament als 82 anys. A través del seu representant, l'actor d'El preu del poder s'ha sabut que d'aquí escassament un mes tindrà un altre fill. En aquesta ocasió, la mare és la seva actual nòvia, Noor Alfallah, que té 29 anys, 53 menys que ell.

Pacino té una bessonada formada per Olivia i Anton James, que ja tenen 22 anys i que són fruit de la seva relació amb Beverly D’Angelo. A més, té una filla que es diu Julie, de 33 anys, que va tenir amb la coach d'interpretació Jan Tarrant. La seva actual parella, Noor Alfallah, també pertany al món del cinema, on ha exercit de directora i productora de documentals. Pacino no és el primer home conegut amb el qual ella es relaciona, ja que el 2017 es va saber que sortia amb el cantant Mick Jagger, a qui fins i tot va acompanyar de gira. Tot i això, aquella relació que havien començat quan es van conèixer a París va durar només uns mesos. Abans de començar amb el protagonista d'El Padrí també va sortir amb l'empresari Nicolas Berggruen.

Noor Alfallah amb Al Pacino

Alfallah, que està embarassada d'uns vuit mesos, i el veterà actor es van enamorar la primavera del 2022. Tot i això, actualment no hi ha fotos seves recents i el darrer cop que se'ls ha vist plegats era en un restaurant de Los Angeles. Beverly D’Angelo és possiblement la seva parella que més titulars ha acaparat sobretot per la bona relació que la uneix amb ell. Després de deixar-ho va explicar que la ruptura no va afectar la seva cordialitat.

“La meva història amb l'Al va començar fa 27 anys, quan dos artistes es van conèixer i es van enamorar. Vam viure junts durant set anys, vam tenir dos fills i fins i tot després de trencar continuem el nostre viatge compartint paternitat”. L'actor i D'Angelo es van conèixer durant un vol en què es van asseure junts. "En el moment en què vam aterrar ja estava enamorada", ha explicat en alguna ocasió ella.

L'excompanya d'Al Pacino, Beverly D'Angelo
stats