Moda

Penélope Cruz i Brad Pitt, junts pel curtmetratge de Chanel

Els dos actors han estat els escollits per protagonitzar el curt de la firma francesa

2 min
Penélope Cruz vestida de Chanel a la desfilada de la firma francesa a París

BarcelonaSón 61 segons els que Penélope Cruz i Brad Pitt han necessitat per posar de cap per avall la Setmana de la Moda de París. Cap dels assistents es podia imaginar què passaria a la desfilada de Chanel quan han entrat al Grand Palais. La firma francesa ha reivindicat el cinema obrint l’exposició de la temporada de tardor-hivern 2024-2025 amb una projecció protagonitzada pels dos oscaritzats en homenatge al clàssic moviment de la Nouvelle Vague.

Tres escenaris, dos Chateaubriand i moltes mirades seductores creuades en el curt en blanc i negre que rememora les imatges que Claude Lelouch va dirigir a la pel·lícula Un homme et une femme (1966). Així és com l'elegància feta marca ha decidit obrir la seva passarel·la a París. Però aquesta vegada no han estat Anouk Aimée i Pierre Barouh els que han fet el paper de pares viudos que es coneixen a l'internat dels seus fills, sinó Penélope Cruz i Brad Pitt.

El curt, dirigit pel duo creatiu format per Inez & Vinoodh, presenta una parella madura que decideix fer una escapada a les llargues platges de la costa francesa. Després d'un trajecte en cotxe, la parella arriba a un restaurant i s'asseu a una taula de dos presidida per una de les bosses de mà més clàssiques de la firma: el model 11.12 negre amb nanses de cadena daurada. "Un bistec podria estar bé", diu Pitt mirant la carta. "El Chateaubriand és molt bo", afirma la cambrera que els pren nota. La parella, en un joc de mirades seductores sense aturador, decideix demanar-se el mateix plat.

"Teniu una habitació?", és la frase amb la qual acaba el curt. Però a diferència de com passa a la pel·lícula del 1966, en la producció d'Inez & Vinoodh és la dona, Penélope, qui fa la pregunta. També ha estat la guanyadora de dos Oscars la que ha assistit a l'esdeveniment de Chanel, com a protagonista del film i també com a ambaixadora de la firma des del 2018. En canvi, Pitt no ha pogut assistir a l'estrena que ha tingut lloc al Grand Palais de París, ja que en aquests moments està rodant una pel·lícula sobre la Fórmula 1.

stats