Excentricitats
Gent Hollywood 04/11/2022

La polèmica llista de regals de la web de Gwyneth Paltrow: una cadira sexual, un pernil orgànic o un paquet de fems

L'actriu de Hollywood ha impactat amb els particulars regals que proposa a la seva web, Goop

2 min
L'actriy Gwyneth Paltrow

BarcelonaCom si fos Mariah Carey, Gwyneth Paltrow es converteix en notícia a les portes de cada Nadal. Però no ho fa per posar-li música, sinó per posar-li surrealisme a preu d'or. I és que cada any l'actriu reconvertida en empresària de la bellesa i de l'esoterisme –als EUA en diuen gurú de l'estil de vida– ha publicat la llista de regals que es poden comprar a través de la seva polèmica web, Goop. La llista, que es diu The ridiculous but awesome gift guide, inclou un total de 40 regals que ja han donat molt de si a les xarxes socials per la seva peculiar naturalesa.

En conjunt, la llista té un valor que supera els 900.000 euros, cosa que resulta comprensible si es té en compte que la majoria de detalls que la protagonista de Shakespeare in love proposa són bastant cars. El més car de tots és el viatge a Nova Zelanda que creu que algú podria regalar a un ésser estimat. Una experiència que té un cost de 292.000 euros. Dins del sector dels viatges també recomana un safari en jet privat per 135.000 euros la jornada a Sud-àfrica. A la llista d'idees també inclou un Ford Bronco que costa 250.000 euros.

Però grans luxes a part, Paltrow també assenyala articles més accessibles, com paper higiènic. La gràcia d'aquest producte tan bàsic és que és de color neó i, per aquest detall, el paquet de sis rotllos puja fins als 18 euros. En la franja baixa de preus de la seva llista també destaca un tint de cabells vegà per a gossos, que costa uns 50 euros. També dins dels marges de la normalitat s'hi pot trobar un pernil serrà 100% orgànic que ven per 300 euros.

La cadira sexual Kiki de Montparnasse de la web de Gwyneth Paltrow.

Més enllà de tots aquests preus, però, els regals més comentats han sigut els més excèntrics. Per exemple, una cadira sexual anomenada Kiki de Montparnasse que ven per uns 30.000 euros i que permet adoptar diferents tipus de postures sobre el seu capitoné en pell negra. Tampoc ha passat desapercebut el paquet de fems que mescla excrements de cabres, pollastres, cavalls i altres espècies d'animals per poder nodrir les plantes de les persones que els comprin. Costa uns 75 euros i compta amb l'avantatge que els animals que han fet aquests excrements viuen a Flamingo State, on només s'alimenten de productes orgànics. També crida l'atenció el minibolso de Gucci per guardar les bosses de plàstic que es fan servir per recollir els excrements dels gossos quan se'ls treu a passejar. Costa uns 420 euros.

stats