Salut

Sharon Stone descobreix que té un tumor després d'un primer diagnòstic erroni

L'actriu diu que estarà inactiva entre 4 i 6 setmanes després de la nova intervenció

1 min
Sharon Stone

BarcelonaSharon Stone ha explicat que té un tumor. Ho ha dit a través de les seves xarxes socials, on ha fet saber als seus seguidors que el diagnòstic arribava tard, després d'un primer diagnòstic erroni. "Acabo de rebre un altre diagnòstic erroni i un procediment incorrecte", ha escrit l'actriu, de 64 anys. "Aquesta vegada doble epidural", afirma en referència al procediment que se li havia practicat. "Amb l'empitjorament del dolor, vaig voler una segona opinió", explica abans de revelar que té "un tumor fibroide gran que s'ha d'extirpar".

Stone fa pública aquesta informació tan personal per conscienciar la gent que no n'hi ha prou sovint amb un primer diagnòstic, perquè no necessàriament és el correcte. "Dones en particular: no us deixeu impressionar, demaneu una segona opinió. Us pot salvar la vida", afirma la protagonista d'Instint bàsic. "Estaré inactiva entre 4 i 6 setmanes per recuperar-me del tot", afegeix abans d'apuntar que "tot va bé". Els fibromes uterins o miomes, com el que té ella segons alguns mitjans nord-americans, són els tumors no cancerosos més comuns entre les dones de la seva franja d'edat.

El comunciat que Sharon Stone ha fet públic a Instagram

Fa uns mesos l'actriu va revelar que abans de convertir-se en mare per adopció havia tingut nou avortaments. "Nosaltres, com a dones, no tenim un fòrum per discutir la profunditat d'aquestes pèrdues. Vaig perdre nou fills per avortaments espontanis", va confessar llavors l'artista, que actualment té tres fills: Roan, Laird i Queen. Stone va voler emfatitzar que les dones han de fer front a aquesta tragèdia soles i en secret.

stats