Gent 02/03/2022

Inés Arrimadas dona a llum el seu segon fill, Marc

La política, de 40 anys, ja tenia un fill amb el seu marit, Xavier Cima

2 min
Inés Arrimadas amb el seu marit, Xavier Cima

BarcelonaLa líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha donat a llum el seu segon fill, al qual ha posat Marc. La política ha comunicat la notícia amb un missatge a les xarxes socials on ha assegurat trobar-se "genial" i que a la família no podien estar "més feliços amb l'arribada d'un nou germanet per a l'Álex [el seu primer fill]", que va néixer durant el primer estat d'alarma. Arrimadas, a més, ha assenyalat que tot ha anat molt bé i ha agraït l'"afecte" que ha rebut pel naixement del nadó amb una foto en blanc i negre en què entrellaça la mà del nen.

Dijous passat Arrimadas, de 40 anys, va assistir al seu últim ple abans d'agafar-se la baixa maternal, encara que va dir que esperava poder estar de tornada per quan se celebri el debat sobre l'estat de la nació, pendent des de fa set anys i que està previst que tingui lloc abans que acabi al juny l'actual període de sessions, tal com assenyala Efe. Segons ha explicat, Arrimadas té pensat estar de baixa unes sis setmanes i durant aquest temps serà el portaveu de Ciutadans, Edmundo Bal, el que assumeixi la direcció del grup parlamentari i, per tant, el que representarà avui la formació taronja a la compareixença de Pedro Sánchez sobre la guerra a Ucraïna.

Arrimadas està casada amb el català Xavier Cima, de 44 anys i nascut a Vic. La parella va celebrar l'enllaç el 2016 a Jerez de la Frontera després que ell ja hagués abandonat la seva activitat política i se centrés en l'empresa privada. Actualment, és director de polítiques digitals a Kreab, després d'haver sortit de l'accionariat de Diplolicy, que tenia Uber entre els seus clients. Ella, formada en dret a la universitat sevillana Pablo de Olavide, ocupa la presidència del partit Ciutadans després que Albert Rivera la deixés pels mals resultats electorals obtinguts en les eleccions generals espanyoles.

stats