Família del rei
Gent Monarquies 27/09/2022

La infanta Elena exigeix a una periodista que li digui 'doña Elena'

La filla gran del rei Joan Carles contesta així a una periodista del cor de Telecinco que l'havia anat a entrevistar després d'un torneig hípic

2 min
La infanta Elena al lliurament dels premis de Patrimoni Nacional

BarcelonaLa infanta Elena ha protagonitzat un moment de supèrbia aquest cap de setmana amb una reportera de Telecinco que li volia fer preguntes sobre la vida privada dels seus fills i altres familiars. Un cop més ha quedat clar que la germana gran del rei Felip VI té una molt mala relació amb la premsa del cor, a la qual no dubta a tractar malament si li ve de gust, cosa que també han heretat d'ella els seus dos fills, Froilà i Victòria Frederica.

Tal com es pot veure en un vídeo que s'ha fet viral, la primogènita de Joan Carles I estava participant en una exhibició hípica, el seu esport preferit i en el qual sempre ha participat. Al veure que hi havia una reportera que li volia fer preguntes, la primogènita dels reis emèrits espanyols, de 58 anys, es va encarar amb la periodista, a la qual va dir: "¿Em pot deixar, ja, que ja estic acabada?" La frase ambigua, que s'entén que fa referència al fet que ja ha acabat l'exercici i no a un hipotètic mal moment vital, no fa que la reportera deixi de fer-li preguntes ni d'intentar aconseguir algun material per al seu programa Ya es verano.

"No et contestaré res", assegura la infanta a la periodista. Finalment, la reportera tira la tovallola i s'acomiada dient-li "moltes gràcies, Elena". La filla del rei emèrit, en sentir que l'anomena així, no pot evitar corregir-la iradament: "Doña Elena, per favor. D'acord?" Aquesta frase ha estat molt criticada a les xarxes i llegida com un acte de supèrbia de la germana del rei Felip VI, que ja no ostenta cap càrrec dins de la família reial, però que encara gaudeix de protecció oficial, com passa també amb els seus fills.

stats