Relació sentimental
Gent Influencers 25/04/2023

Dulceida i la seva exdona, Alba Paul, es reconcilien

Les dues catalanes, de les 'influencers' més seguides a les xarxes socials, van estar set anys juntes abans de separar-se el 2021

2 min
Les 'influencers' Dulceida i Alba Paul es donen una segona oportunitat i ho confirmen a les xaarxes amb aquesta imatge

BarcelonaLes xarxes feia dies que bullien amb el possible retorn d'una de les seves parelles més cèlebres, la que formaven les catalanes Dulceida i Alba Paul. Tot i això, no ha estat fins a aquesta mateixa tarda de dimarts que s'ha produït la reconciliació entre les dues catalanes, seguides per milions de persones a Instagram. Tant l'una com l'altra han penjat simultàniament les dues mateixes fotografies, on apareixen juntes i al darrere d'una de les quals apareix un llit desfet. Per si no n'hi hagués prou, les emoticones que han fet servir l'una i l'altra per explicar-se són les mateixes: un ratolí i una granota –que són els animals amb els quals se solien identificar abans de separar-se– unides per un cor.

Els rumors de reconciliació van començar de la mà de l'informador de polèmiques rosa a les xarxes socials Abel Planelles, que va donar la veu d'alarma al seu programa de Mtmad, on va assenyalar que Dulceida i Paul haurien estat vistes fent-se "petons a la boca davant de tothom" en un aniversari en el qual havien coincidit al febrer. No obstant, no hi havia hagut cap confirmació per part de Paul ni de Dulceida, la influencer més seguida d'Espanya, amb 3,3 milions de seguidors només a Instagram.

Les fotos de la reconciliació

"Ja era hora, pesades", és un dels molts comentaris de gent que les coneixen en persona i s'han alegrat de veure que la seva reconciliació s'havia fet oficial. "L'amor sempre guanya", ha escrit una altra coneguda de la parella. La mare de Dulceida, molt activa a les xarxes, també ha deixat un comentari. Una amiga de la parella ha escrit: "Gràcies, senyor!".

Segons es desprèn del que han publicat a les xarxes, la reunificada parella és a Eivissa. Allotjades en un hotel de cinc estrelles de l'illa, haurien decidit donar el tret de sortida a aquest segon capítol de la seva relació, que ben segur els comportarà algun seguiment de premsa interessada en noves imatges de totes dues plegades, ja que la majoria de mitjans del cor d'Espanya han donat per bona la seva reconciliació i se n'han fet ressò. Dulceida, de 33 anys, i Alba Paul, de 35, es van separar el 2021 després de set anys juntes i d'haver-se casat.

stats