Segon lliurament

Georgina Rodríguez explica que havia patit tres avortaments abans de perdre el seu fill Ángel

La parella de Cristiano Ronaldo estrena la segona temporada del seu 'reality' aquesta setmana

2 min
Georgina Rodríguez en una imatge compartida al seu Instagram d'una sessió fotogràfica d'ella al desert

BarcelonaGeorgina Rodríguez, la xicota de Cristiano Ronaldo, està d'enhorabona perquè el seu reality ha fet fortuna i aviat estrenarà una segona temporada. Per a aquest segon lliurament, que s'estrenarà el dia 24 de març, l'aragonesa ha repassat l'últim any de la seva vida. 365 dies en els quals assegura haver viscut "el millor i el pitjor moment" de la seva vida "en un mateix instant", perquè simultàniament –l'abril passat– va donar a llum la seva filla Bella Esmeralda mentre s'acomiadava de l'Ángel, el bessó de la Bella, que no va sobreviure al part. Però a banda d'aquestes reflexions personals sobre aquell tràgic fet, Rodríguez, de 29 anys, ha revelat també una situació que havia passat desapercebuda per a la premsa rosa malgrat que segueix molt de prop tots els seus passos.

La parella del davanter portuguès ha donat a conèixer en els primers capítols del reality –als quals han tingut accés alguns mitjans– que va tenir tres avortaments abans de quedar-se embarassada dels bessons. "Cada vegada que anava al ginecòleg a les nits tenia malsons perquè em preocupava per com es col·locarien, com seria el part, si seria cesària...", explica l'exdependenta de Gucci. "Amb cada ecografia tenia molta por, em posava molt nerviosa, perquè anteriorment havia tingut tres avortaments i arribava a casa molt malament", diu Rodríguez sobre el que li ha costat poder ser mare amb Ronaldo, que juga un paper secundari en els realities de la seva xicota.

"Van néixer un dilluns de Resurrecció, arribava llavors el moment més esperat, però el meu món es va aturar. La Bella va néixer forta i sana, però un tros del meu cor va marxar volant", recorda la influencer, seguida a les xarxes per 47 milions de persones. Rodríguez explica també que va ser Cristiano Ronaldo l'encarregat de fer saber a la resta dels seus fills –quatre en total aleshores– el que havia passat: “El Cris els va dir que l'Ángel era al cel. Allò va ser una dosi de realitat”. "No seré mai la mateixa", assegura ella després de parlar d'aquestes pèrdues.

stats