Fama
Gent Famosos 22/12/2022

Georgina Rodríguez parla de la pèrdua del seu fill: "Ha sigut l'any més difícil de la meva vida"

La parella de Cristiano Ronaldo ha repassat com ha viscut el 2022

ARA
2 min
Georgina Rodríguez al Festival de Venècia

BarcelonaGeorgina Rodríguez, parella de Cristiano Ronaldo i influencer, ha fet balanç de l'any que està a punt d'acabar a la revista Elle. En l'entrevista, concedida poc abans de marxar a Qatar per donar suport a la seva parella, Rodríguez fa repàs d'algunes de les polèmiques que l'han envoltat els últims mesos i també dels durs moments que ha viscut durant els 2022. L'abril d'aquest any la mediàtica parella va anunciar que havia perdut un dels bessons que estaven esperant.

“Aquest any ha sigut el més difícil de la meva vida. El moment més feliç es va convertir en el més trist, i això ens acompanyarà sempre”, ha dit Rodríguez. La influencer estava embarassada d'un nen i una nena, però el nen, l'Angel, no va sobreviure al part. En aquell moment, la parella va explicar que el naixement de la seva filla, la Bella Esmeralda, els donava força per continuar endavant. En l'entrevista, Gio, com l'anomenen els seus amics i coneguts, parla de la petita de set mesos i explica que l'han hagut d'ingressar a l'hospital a causa d'una febre que els va fer témer que tingués bronquiolitis. “Els meus fills són el més important que tinc, i cada pas que faig el marquen ells. Soc una mare omnipresent en la seva evolució. A vegades em diuen pesada, però és que no vull perdre'm res!”, detalla.

En aquesta mateixa línia, assegura que els seus fills són la seva prioritat, i no pas la seva projecció pública o els rumors sobre ella. "Si busques el meu nom a Google avui resulta que estic barallada amb la família del Cristiano, que tinc una germana que em demana diners i que ha passat no sé què amb la Rosalía… La meva vida és més senzilla que tot això: no m'agraden els conflictes, mai em barallo amb ningú... Però el pitjor és que tota aquesta informació és mentida. Jo l'únic que vull és estar amb la meva filla a l'hospital", remarca.

La influencer reconeix que les opinions sobre ella s'han multiplicat des que fa un any va estrenar el docu-reality Soy Georgina, que en pocs dies es va convertir en un dels continguts més vistos de Netflix. "Sincerament, mai m'havia imaginat que tindria el meu propi reality. Encara avui em sorprèn el rebombori que va causar i no acabo d'acostumar-me a les reaccions que va provocar en la gent. Jo continuo sent la mateixa", confessa Rodríguez, que pròximament estrenarà la segona temporada del docu-reality.

stats