Gent 18/04/2022

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez anuncien la mort d'un dels seus bessons

El futbolista ha demanat que es respecti la privacitat de la família

2 min
Cristiano Ronaldo i la seva companya, Georgina Rodríguez, mostren l'ecografia que demostra que seran pares de bessons

El futbolista Cristiano Ronaldo ha anunciat avui a través de Twitter que ell i la seva parella, Georgina Rodríguez, han perdut un dels bessons –eren nen i nena– que estaven esperant. En un comunicat publicat al seu perfil, ha detallat que el nen no ha sobreviscut al part. "És el dolor més gran que uns pares poden sentir", ha confessat el futbolista, que ha demanat privacitat per a la seva família en un moment tan difícil.

Ronaldo i la seva parella, que han explicat que estan destrossats per la pèrdua, han tingut paraules d'amor per a la filla que acaba de néixer. "Només el naixement de la nostra filla ens dona la força de viure aquest moment amb certa esperança i felicitat", ha detallat el futbolista. En el text també agraeix el suport rebut per part del personal mèdic que els ha atès.

Cristiano va anunciar el desembre del 2021 que tornaria a ser pare i que la seva parella estava embarassada de bessons, un nen i una nena. Per explicar la notícia, el futbolista va compartir amb els seus seguidors una foto en què se'l podia veure al costat de Georgina ensenyant l'ecografia.

El futbolista sempre ha explicat que una de les seves grans il·lusions és tenir una gran família. Va ser pare per primera vegada el 2010, quan va néixer Cristiano Ronaldo Jr., fill de mare desconeguda. Posteriorment van arribar els bessons Eva i Mateo, nascuts per gestació subrogada quan el futbolista ja estava amb Rodríguez. La primera filla en comú de la parella, Alana Martina, va néixer el 2017. La noticia de l'embaràs de bessons de Georgina, que exerceix de mare de tots els fills del futbolista, es va fer públic pocs dies abans de l'estrena del docureality Soy Georgina en què la influencer mostrava el seu dia a dia i la seva vida familiar, tot i que Cristiano Ronaldo gairebé no hi apareix.

Després de fer pública la mort del seu fill, la parella ha rebut el suport de molts dels seus amics i coneguts, així com també dels seus seguidors. Les primeres en reaccionar ha sigut Dolores i Katia Aveiro, mare i germana del futbolista respectivament. "Us estimem i el meu cor està al vostre costat. Que Déu us cuidi i faci més fort el vostre camí. El nostre angelet ja està en braços del seu pare i la nostra petita, que està aquí ferma, forta i plena de salut, ens ensenyarà cada vegada més que només importa l'amor", ha dit la germana de Cristiano.

El Manchester United, el club on juga actualment el futbolista, s'ha sumat a les mostres de condol i ha publicat el següent missatge a Twitter: "El vostre dolor és el nostre dolor, Cristiano. T'enviem a tu i a la teva família tot l'amor i tota la força". També han estat al costat de la parella els esportistes David De Gea, Álvaro Morata, Felipe Melo i Edinho Silva i el periodista Piers Morgan.

stats