Cristiano Ronaldo tornarà a ser pare de bessons (i seran nen i nena)

A través d'Instagram, el futbolista i Georgina Rodríguez han mostrat el sexe dels seus futurs fills punxant dos globus

2 min
Cristiano Ronaldo i la seva companya, Georgina Rodríguez, mostren l'ecografia que demostra que seran pares de bessons

BarcelonaCristiano Ronaldo va dir que volia tenir set fills perquè el set és el seu número representatiu sobre la gespa, i sembla que està disposat a fer-ho. Per ara en té quatre i dos més que ja estan en camí, perquè la seva xicota, Georgina Rodríguez, està embarassada de bessons. En un vídeo que ha compartit a Instagram, es pot veure la performance que la parella ha organitzat per anunciar als seus milions de seguidors el sexe dels dos embrions que està gestant.

En el vídeo es pot veure com dos dels quatre fills del davanter aguanten dos globus i els altres dos els punxen amb una agulla. Sense renunciar a cap dels tòpics possibles, un cop exploten els globus es pot comprovar que el globus de les dues nenes estava ple de paperets rosa i que el que estaven sostenint els nens estava ple de paperets blaus. Després del descobriment, les filles de Cristiano Ronaldo celebren tenir una nova germana, mentre que els fills celebren que tindran un germà. Tot i això, el fill petit –anomenat Mateo i bessó d'Eva, fills no biològics de Rodríguez però nascuts quan ella i el futbolista ja eren parella– es posa a plorar al cap d'una estona, cosa que no resulta rellevant per a la futura mare, que obvia aquesta situació i continua cridant per mostrar alegria en el vídeo que ha creat per compartir a les xarxes, on la segueixen 28 milions de persones.

Ronaldo, de 36 anys, té actualment quatre fills. El primer va ser Cristiano Jr, d'11 anys i nascut a Califòrnia d'una mare que no ha transcendit mai mentre ell era nòvio de la model Irina Shayk. Posteriorment van néixer els bessons Eva i Mateo, nascuts fa quatre anys també d'una mare que no es coneix i quan ell ja estava amb Georgina Rodríguez. Cinc mesos després del naixement d'aquests bessons, Rodríguez va ser mare per primer cop al costat de Cristiano, i va tenir la petita Alana Martina.

stats