Gent 11/08/2021

Jennifer Aniston i David Schwimmer podrien estar junts

La revista 'Closer' assegura que des del retrobament de 'Friends' no han parat de veure's en la intimitat

ARA
2 min
Jennifer Aniston i David Schwimmer

BarcelonaL'episodi especial de retrobament dels actors de Friends, emès el maig passat, va deixar un titular per als fans més romàntics de la sèrie: Jennifer Aniston (la Rachel a la sèrie) i David Schwimmer (el Ross) van confessar que durant el rodatge van tenir "sentiments secrets" l'un per l'altre i que els van haver "de canalitzar" a través dels respectius personatges perquè tots dos tenien parella en aquella època. Aquella revelació, que va enfervorir els fans, sembla que no s'acaba aquí. Segons la revista Closer, des del retrobament els dos intèrprets s'han vist cada vegada més sovint i podrien haver rescatat aquells sentiments del passat. La revista insinua que podrien ser parella i cita un font molt propera als dos actors.

"Després de la reunió, va quedar clar que recordar el passat havia despertat sentiments per a tots dos i que la química que sempre havien hagut d'enterrar encara hi era. Van començar a enviar-se missatges de text immediatament després del rodatge i, just el mes passat, el David va volar de casa seva a Nova York per veure la Jen a Los Angeles", explica la revista. "Han passat dies a casa la Jen i han gaudit d'un temps de qualitat junts, xerrant i rient. També se’ls va veure bevent vi mentre passejaven per una de les vinyes preferides de la Jen a Santa Barbara, i era evident que hi havia molta química entre ells", afegeix aquesta font.

Les seves declaracions han despertat tot tipus de rumors entre els seguidors de la sèrie, que veuen en qualsevol detall un indici que Aniston i Schwimmer són parella. L'última sospita l'han extret dels respectius comptes d'Instagram, on recentment Schwimmer va penjar una imatge amb una samarreta de marxandatge de Friends i hi va etiquetar Aniston. Just després ella va fer el mateix amb el missatge: "Perquè en quedi constància, no estem en una pausa".

stats