Gent 13/03/2021

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez se separen

La parella es va prometre el 2019 però van posposar el casament a causa de la pandèmia

A.P.
1 min
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez quan van assistir a la inauguració de Joe Biden

Eren una de les parelles més fotografiades de Hollywood, però l'amor no els ha durat prou com per fer realitat el casament que van anunciar el 2019. Després de quatre anys junts, Jennifer Lopez i Alex Rodriguez s'han separat, segons avancen els mitjans nord-americans. La CNN, que cita una font propera a la ja exparella, assegura que la cantant i actriu i l'estrella del beisbol van trencar la seva relació fa un parell de setmanes i no hi ha possibilitats que es reconciliïn. Els mitjans assenyalen que els darrers dies Rodriguez ha intensificat la seva relació amb Madison LecRoy, estrella d'un reality show dels Estats Units.

Actualment, Lopez és al Carib rodant la seva pròxima pel·lícula, Shotgun wedding, mentre que Rodriguez està instal·lat a Miami preparant-se per a la nova temporada de beisbol.

La parella ha estat junta gairebé quatre anys i es va comprometre quan en duien dos junts. Rodriguez va demanar matrimoni a Lopez a les Bahames regalant-li un anell amb un diamant de 10 quirats que estava valorat en un milió de dòlars. A causa de la pandèmia i el confinament, la parella va haver d'ajornar el casament dues vegades, segons va explicar la cantant. "Ho farem quan sigui el moment adequat. Crec que ara mateix no és una gran prioritat fer un gran casament, la vida no va d'això", va explicar en una entrevista.

Finalment sembla que no hi haurà casament. Per a Rodriguez hauria sigut el seu segon matrimoni, mentre que per a Lopez hauria sigut el quart, ja que anteriorment va estar casada amb Marc Anthony (2004-2014), Cris Judd (2001-2003) i Ojani Noa (1997-1998). A més, també va estar compromesa amb Ben Affleck, tot i que finalment la relació no va prosperar.

stats