Gent 07/12/2021

Jesulín de Ubrique i María José Campanario esperen el seu tercer fill

La parella ja té una filla de 18 anys i un fill de 14

1 min
La parella en una imatge d'arxiu

BarcelonaL'extorero Jesulín de Ubrique i la seva dona, María José Campanario, han anunciat a través de la revista ¡Hola! que esperen el seu tercer fill, un embaràs que, segons expliquen, els ha agafat per sorpresa. "Ha sigut totalment inesperat, però és una benedicció", diuen a la portada de la revista. El nadó ha de néixer a mitjans del mes de juliol, dues setmanes abans que la parella celebri el seu vintè aniversari de casament.

La parella ja comparteix dos fills: Julia, de 18 anys, i Jesús Alejandro, de 14 anys. A més, l'extorero té una filla, Andrea, de 22 anys, nascuda de la seva relació amb Belén Esteban. Jesulín de Ubrique farà 48 anys al gener i fa temps que es va retirar del món dels toros.

Campanario, que té 43 anys, ha explicat que està embarassada de tres mesos i que els metges li han dit que tot va bé, tot i que ella s'ha mostrat preocupada per com pot afectar la gestació la fibromiàlgia que pateix, que li va ser diagnosticada fa més d'una dècada. Segons ha explicat es troba bé malgrat estar més cansada de l'habitual.

La notícia de l'embaràs ha arribat en un moment complicat per a la família, ja que la filla gran de la parella ha interposat una demanda contra la seva exparella, el futbolista del Pozuelo de Alarcón Brayan Mejía, per agressió. Julia Janeiro, que s'ha intentat obrir camí com a influencer, viu sola a Madrid des de poc abans d'arribar a la majoria d'edat i estudia un curs de formació professional centrat en el món empresarial i les finances.

stats