Gent 19/10/2021

Jolie i Hayek, imponents i amb els seus fills en l'última 'première' de Marvel

Les dues actrius van formar part de l'estrena global a Hollywood del film 'Eternals' acompanyades dels seus fills, que també van vestir-se de gala

2 min
Angelina Jolie acompanyada per cinc dels seus sis fills: Maddox, Vivienne, Knox, Shiloh y Zahara

BarcelonaSalma Hayek i Angelina Jolie han sigut les estrelles de l'estrena mundial d'Eternals, la nova pel·lícula de l'exitosa saga de Marvel. El Passeig de la Fama de Hollywood, a Los Angeles (EUA), ha sigut el lloc escollit per a la gran première d'aquesta ambiciosa cinta que arribarà als cinemes el 5 de novembre. La mexicana Salma Hayek és un dels noms en majúscules del seu repartiment i aquest dilluns a la nit ha anat a l'estrena de la pel·lícula amb un espectacular vestit negre amb un gran escot i tocs daurats que ha rematat amb dos collarets brillants. L'imponent escot i el tall pronunciat són els dos detalls que han convertit l'actriu mexicana, de 55 anys, en una de les més fotografiades de la jornada.

Salma Hayek i la seva filla Valentina Paloma Pinault.

Per la seva banda, Angelina Jolie ha cridat l'atenció dels fotògrafs a la catifa vermella amb un elegant vestit marró i un curiós adorn metàl·lic a la barbeta. Jolie ha estat acompanyada a l'estrena d'Eternals pels seus fills Maddox, Vivienne, Knox, Shiloh i Zahara. Al costat de Hayek i Jolie també s'han deixat veure la resta de figures de l'elenc d'Eternals, entre els quals han destacat Gemma Chan, Kit Harington, Richard Madden, Kumail Nanjiani o Brian Tyree Henry.

Angelina Jolie en la 'première' d''Eternals'.

Chloé Zhao, guanyadora de l'Oscar a la millor pel·lícula i la millor direcció per Nomadland (2020), és la realitzadora d'Eternals en el que suposa un important canvi de registre respecte als seus treballs anteriors. Basada en els còmics homònims creats per Jack Kirby, Eternals se centra en uns personatges amb aquest mateix nom que tenen poders extraordinaris, que són gairebé immortals i que van ser creats per uns éssers còsmics anomenats Celestials. Enfront dels Eternals apareixen els Deviants, que representen la branca monstruosa i malvada de l'obra dels Celestials.

stats