Gent 27/10/2021

Júlia Otero, després de superar un càncer: "Estic viva i guerrera"

ARA
1 min
Julia Otero

BarcelonaLa periodista Júlia Otero ha reaparegut a les xarxes socials amb una bona notícia per als seus seguidors. Després de vuit mesos de tractament per curar-se un càncer que li van detectar al febrer, Otero ja es prepara per tornar a treballar. "Estic viva i guerrera. Nou look. Cabell debilitat, em demanava unes tisores, i sí, estic més prima. Us explicaria quina és aquesta dieta tan exitosa, però potser millor que no la proveu mai", ha escrit la periodista a Instagram, en un missatge acompanyat d'una fotografia on es veu somrient, amb un vestit jaqueta, mirant a càmera i asseguda al sofà.

Otero ha avançat que ja veu a l'horitzó el dia que podrà tornar a posar-se davant d'un micròfon. "Ja falta poc per al retorn a Onda Cero i a Julia en la onda. Espero els permisos de les bates blanques", ha explicat. També ha aprofitat el post per agrair "infinitament els missatges plens d'ànims i d'afecte" i ha recordat que, malgrat tot, encara han de passar cinc anys per "donar l'assumpte per tancat".

El febrer passat, Otero va anunciar que deixava el seu programa de ràdio després que li detectessin un càncer en una revisió mèdica rutinària. Aleshores va reconèixer que "la paraula càncer fa por", però va mostrar-se partidària "d'anomenar les coses pel seu nom" i de compartir la seva experiència amb l'audiència. Durant aquest temps que està de baixa la substitueix Carmen Juan al capdavant del programa.

stats